راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اصلا درد ندارع من دوتا انجام دادم دندون دو عالی بود و دردش کم اصلا چیزیی متوجه نمیشی بعدش ک سری میره یکم درد میکنه که قابل توجه و نظافت و بهداشت خیلی مهمه که عفونت نکنه
من خيلى ميترسم از دندونپزشكى اگه واقعا راضى بودى اسم كلينيكشو بگو
منم میترسیدم ولی از موقعی که کارمو دکتر محمودی انجام دادن واقعا دیگه ترسی ندارم و خیلی راضیم حتما برو پیششون مطمئن باش راضی برمیگردیدکتر حامد محمودی ۰۹۱۰۰۱۹۴۹
من سه روز است که ایمپلنت انجام دادم پیش دکتر درستان فوقالعاده بود دستش خیلی سریع بود باورم نمیشه توی ۱۵ دقیقه به من گفت کارت تمام شد بلند شو اصلا هم درد ندارم
سلام. ایمپلنت اگر توسط دکتر باتجربه انجام بشه و مواد و قطعات مورد استفاده اورجینال و باکیفیت باشن، مشکلی ایجاد نمیشه و روند درمان هم به سرعت طی میشه. من شنیدم ایمپلنت بایوتم که یه ایمپلنت کره ای هست، خیلی خوبه. هم قیمتش و هم کیفیتش.