2777
2789
بله اگه پودر استخوان بریزه نقاحتش درد داره

نه من پودر استخوانم زدم درد نداشت فقط امپولش درد داشت.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه من پودر استخوانم زدم درد نداشت فقط امپولش درد داشت.

خب جراحی رو نمیفهمی 

اگه پودر استخوان هم کم باشه بازم خوبه

ولی در کل پودر استخوان چون استخوان سازی میکنه بدون درد ممکن نیست بگذره

خب جراحی رو نمیفهمی اگه پودر استخوان هم کم باشه بازم خوبهولی در کل پودر استخوان چون استخوان سازی میک ...

بعدشم دردی نداشتم از کشیدن دندونم خیلی وقت بود میگذشت و تحلیل لثه داشتم ولی بازم با ژلوفن دردی حس نکردم بعدش.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

اصلا درد ندارع من دوتا انجام دادم دندون دو عالی بود و دردش کم اصلا چیزیی متوجه نمیشی بعدش ک سری می‌ر ...

درسته.خود دکتر دارو و دهانشویه میده البته.

من خيلى ميترسم از دندونپزشكى اگه واقعا راضى بودى اسم كلينيكشو بگو

منم میترسیدم ولی از موقعی که کارمو دکتر محمودی انجام دادن واقعا دیگه ترسی ندارم و خیلی راضیم حتما برو پیششون مطمئن باش راضی برمیگردیدکتر حامد محمودی ۰۹۱۰۰۱۹۴۹

من خيلى ميترسم از دندونپزشكى اگه واقعا راضى بودى اسم كلينيكشو بگو

وقعا راضیم برو با خیال راحت منم میترسیدم ولی الان دیگه نمی ترسم☺️☺️دکتر حامد محمودی سمت قیطریه هستن شمارشونم ۰۲۱۹۱۰۰۱۹۴۹

سلام. ایمپلنت اگر توسط دکتر باتجربه انجام بشه و مواد و قطعات مورد استفاده اورجینال و باکیفیت باشن، مشکلی ایجاد نمیشه و روند درمان هم به سرعت طی میشه. من شنیدم ایمپلنت بایوتم که یه ایمپلنت کره ای هست، خیلی خوبه. هم قیمتش و هم کیفیتش.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز