2777
2789
عنوان

دلم تنگه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی گوشیم یه شماره بی معنی سیو کردم و اسم اون شماره رو گذاشتم خدا هر وقت دلم میگیره بهش پیام میدم ...

واقعا حالت خوب میشه من دستم به هیچ کاری نمیره فقط دوست دارم بشینم یه گوشه فقط به خاطراتمون فک کنم😔😔

با بعضی حرفا نارحت نمیشی فقط یه صدای خرد شدن کوچیک میاد از سمت چپ بدنت!💔

گریه نمیکنم فقط میخندم خانودام غصه نخورن تو دلم هزار بار میمیرم اما باید حفظ ظاهر کنم این از همه چی سختره

منم دلم خیلی تنگه براپدرم دوهفته که فوت شد تنها مونس من پدرم بود خیلی داغونم بی قرارم نمیدونم چیکارک ...

خدا رحمتش کنه من شنیدم براکسی که فوت کرده اوندچیزی روکه دوست داشته خیرات بدی خیلی اروم میشی امتحان کن مثلا میوه یا خوراکی رو که دوست داشته

وقتی دوستش داری جدا میشین  اگه اونم دوست داره برگرد😔

خیلی مغروره فک نمیکنم اون بلده 

عزیزدلم نمیخام ناراحتت کنم گلم چون حالتو درک میکنم ۱ ماهه تحمل کردی ..بس تحمل کن فقططط تحمل کن اجازه بده انقدری دلش برات تنگ شده خودش  بیاد سراغت بعد حرفاتو به کرسی میشونی تحمل کردی بازم تحمل کن 

خیلی مغروره فک نمیکنم اون بلده 

نه نه خودت بلن نشی بریااااا حرفتو بهکرسی بنشون تاکی میخاستیمثل زندانی باشی اختیارخودتم نداشته باشی .گلم شماچندسالته؟وهمچنین همسرت