2777
2789

زندگیش الان چطوره؟

برا دوستم پرسیدم .خانواده شوهرش و شوهرش ی مدت خیلی اذیتش میکردن و الان هم خانواده همسرش و هم خود همسرش ازش معذرت خواهی کردن و گفتن اشتباه کردیم ولی دوستم میگع از بس بدی کردن بهم دلم شکسته نمیتونم ببخشمشون.چی بهش بگم.در ضمن مشکل بچه دار شدن داره و بیشتر ب خاطر همین اذیتش کردن.در ضمن خانواده هم زیاد پشتش نیستن.ینی اگه جدا شد باید خودش کار کنه و فک کنم خودش خونه بگیره.لطفا توهین نکنید .حالش خیلی بده .پیاماتونو نشونش میدم

جدا نشد هنوز؟ اگه نشد یه فرصت دیگه بده به نظرم

ن هنوز جدا نشده.خیلی فرصت داده مشاوره رفته .میگه نمیتونم با نفرت از شوهرم کنارش زندگی کنم.همسایه هستیم هر روز صدای دعواشون میاد خونمون.دوستم میگه فقط منتظرم کوچکترین کاری بکنه دعوا راه بندازم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق و حقوقشو بگیره مهر نفقه اجرت المثل...کشکی طلاق نگیره اونم تو این وضعیت نابسامان که هیچ کس هم پشتش نیست...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
ن هنوز جدا نشده.خیلی فرصت داده مشاوره رفته .میگه نمیتونم با نفرت از شوهرم کنارش زندگی کنم.همسایه هست ...

خودش صلاحشو بهتر میدونه ولی طلاقه شوخی که نیست ادم باید نهایته تلاششو بکنه که پشیمون نشه . هیچ مشاوری امیدی نداره به رابطشون؟  من خودم طلاق گرفتم اینقدر تلاش کردم اینقدرررر تلاش کردم که مشاورا و خانوادم و حتی همسرم میگفتن بسه دیگه ولی من الان خوشحالم چون چیزی کم نزاشتم ولی همسرم زندگی براش شد جهنم چون تلاش نکرد

حق و حقوقشو بگیره مهر نفقه اجرت المثل...کشکی طلاق نگیره اونم تو این وضعیت نابسامان که هیچ کس هم پشتش ...

میگه هیچی نمیخام.حتی طلاهاییم ک این مدت خریدن رو داده مادرشوهرش.

ب جایی رسیده ک حاضرع همه چیو ول کنه برع.ب نظرت کارش درسته؟وقتی برام تعریف میکنه میبینم خیلی مسائل پیش پا افتاده هست و ب خاطر این چیزا طلاق نمیگیرن ولی خدا میدونه اون چی میکشع

میگه هیچی نمیخام.حتی طلاهاییم ک این مدت خریدن رو داده مادرشوهرش. ب جایی رسیده ک حاضرع همه چیو ول کن ...

نه...کارش اصلا درست نیست الان خامه نمیدونه اما وقتی طلاق گرفت و رفت دنبال زندگیش سختی کشید میفهمه چه اشتباهی کرده...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
میگه هیچی نمیخام.حتی طلاهاییم ک این مدت خریدن رو داده مادرشوهرش. ب جایی رسیده ک حاضرع همه چیو ول کن ...

مشاورا معمولا این طور مواقع میگن دو ماه کاملا جدا باشن بدون هیچ تماس یا پیامی که بینن حسشون چجوریه . دلتنگ میشن؟ پشیمون میشن؟ یکم دور باشن بیشتر به اشتباهاتشون فکر میکنم