2777
2789
عنوان

خنده های عصبی

382 بازدید | 14 پست

چطور جلوی خنده های عصبی رو بگیریم؟ من خودم به دلیل افسردی و مسائل دیگه توی بحث و دعوا خندم میگیره. دست خودم نیست. واقعا بهم فشار میاد. هرچقدر دندونامو روی هم فشار میدم باز خندم میگیره. خسته شدم از دست خودم. دیگران فکر میکنن مشکل حاد روانی دارم😐

نه بسته ام به کس دل، نه بسته کس به من دل

یه بار تو جاده از لاین خودمون خارج شدیم تو لاین مقابل نزدیک بود با کامیون شاخ به شاخ بشیم سریع فرمونو گرفت راننده سمت راست

دو دیقه بعد شوک من از خنده داشتم پاره میشدم

واقعا داشتم قهقهه میزدم

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوبه ک ادم میخنده منم وقتی کسی بمیره یا امتحانمو خراب کنم کلا تو موقعیتایی ک باید گریه کنم خنده شدید میگیره منو خیلیم خوشم میاد چون کم میکنه استرسم بعد یکی دوساعتم میفهمم چ گندی زدم عذاب وجدان میگیرم

من وقتی به شدت عصبی باشم هیستریک میخندم طوری که کامل نفسم میره و اطرافیانم تا مرز سکته میرن

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
یه بار تو جاده از لاین خودمون خارج شدیم تو لاین مقابل نزدیک بود با کامیون شاخ به شاخ بشیم سریع فرمون ...

بخاطر فشار عصبی و ترس هست که آدم حسشو معکوس نشون میده

خیلی خوبه ک ادم میخنده منم وقتی کسی بمیره یا امتحانمو خراب کنم کلا تو موقعیتایی ک باید گریه کنم خنده ...

حالا خودت هیچ بقیه فک میکنن کم داری😐😂

من وقتی به شدت عصبی باشم هیستریک میخندم طوری که کامل نفسم میره و اطرافیانم تا مرز سکته میرن

من وسط خنده گریم میگیره بعضی وقتا

من وسط خنده گریم میگیره بعضی وقتا

من بخاطر ارثیم وقتی زیاد بخندم چشمام اشکی میشه اگه خیای بخندم قشنگ اشکام میریزه انگار دارم گریه میکنم مامانم و خااه هامم اینطورین

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
من بخاطر ارثیم وقتی زیاد بخندم چشمام اشکی میشه اگه خیای بخندم قشنگ اشکام میریزه انگار دارم گریه میکن ...

حالا تو خوبی میتونی ادا دراری من اوضام خرابه

آره بخدا دختر خالم مرده بود وسط مهمونی بودیم زدم زیر خنده مامانم تا ی ماه باهام حرف نزد میگفت تو دلت ...

وای دقیقا من تو مراسم پسر دایی مامانم😂🥲