2777
2789
عنوان

خنده های عصبی

376 بازدید | 14 پست

چطور جلوی خنده های عصبی رو بگیریم؟ من خودم به دلیل افسردی و مسائل دیگه توی بحث و دعوا خندم میگیره. دست خودم نیست. واقعا بهم فشار میاد. هرچقدر دندونامو روی هم فشار میدم باز خندم میگیره. خسته شدم از دست خودم. دیگران فکر میکنن مشکل حاد روانی دارم😐

یه بار تو جاده از لاین خودمون خارج شدیم تو لاین مقابل نزدیک بود با کامیون شاخ به شاخ بشیم سریع فرمونو گرفت راننده سمت راست

دو دیقه بعد شوک من از خنده داشتم پاره میشدم

واقعا داشتم قهقهه میزدم

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خوبه ک ادم میخنده منم وقتی کسی بمیره یا امتحانمو خراب کنم کلا تو موقعیتایی ک باید گریه کنم خنده شدید میگیره منو خیلیم خوشم میاد چون کم میکنه استرسم بعد یکی دوساعتم میفهمم چ گندی زدم عذاب وجدان میگیرم

من وقتی به شدت عصبی باشم هیستریک میخندم طوری که کامل نفسم میره و اطرافیانم تا مرز سکته میرن

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
یه بار تو جاده از لاین خودمون خارج شدیم تو لاین مقابل نزدیک بود با کامیون شاخ به شاخ بشیم سریع فرمون ...

بخاطر فشار عصبی و ترس هست که آدم حسشو معکوس نشون میده

من وسط خنده گریم میگیره بعضی وقتا

من بخاطر ارثیم وقتی زیاد بخندم چشمام اشکی میشه اگه خیای بخندم قشنگ اشکام میریزه انگار دارم گریه میکنم مامانم و خااه هامم اینطورین

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...