2777
2789
عنوان

چرا نوک مو را رنگ میکنند واسه لایت؟

102 بازدید | 16 پست

رفتم آرایشگاه یکو دویست پول لایت دادم الان نصف بالای موهام که یعنی میخام مثلا رنگش به صورتم بیاد سیاههههه توک موهامو رنگ کرده این چ مدلیشه

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونجا ندیدی داره کجارو رنگ میکنه؟؟؟  باید میگغتی چه مدلی میخوای  اون کار قشنگی کرده امب ...

والا اینقدر پلاستیک چپونده بود رو سرم نمیدیدم که مدل هم گفتم لایت کن به پایه نرسه موهام میسوزه

ن والا گفتم لایت

عزیزم باید میپرسیده ازت یا خودت میگفتی؛ شما باید سامبره میکردی ولی الان برات آمبره کرده و البته که خیلی شیک و قشنگه

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
عزیزم باید میپرسیده ازت یا خودت میگفتی؛ شما باید سامبره میکردی ولی الان برات آمبره کرده و البته که خ ...

ن والا من میخام به صورتم بیاد توک مو به چ دردم میخوره قیچی میشه میره

والا اینقدر پلاستیک چپونده بود رو سرم نمیدیدم که مدل هم گفتم لایت کن به پایه نرسه موهام میسوزه

همپن چون گفتی به پایه نرسه آمبره کرده برات

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
ن والا من میخام به صورتم بیاد توک مو به چ دردم میخوره قیچی میشه میره

فقط نوک موهاتو کرده؟ من خودم تقریبا یه وجب از مغز سرم رو نگه داشتم و قهوه ای تیره مردم و بقیه ش رو روشن کردم؛ اینجوری تا دلم رو نزنه، خوبه و نیاز به کار جدید نیست

فقط نوک موهاتو کرده؟ من خودم تقریبا یه وجب از مغز سرم رو نگه داشتم و قهوه ای تیره مردم و بقیه ش رو ر ...

آره تقریبا همون که گفتید از ریشه تا یک وجب سیاهه

ولی دکلره دلم میخاد اونم موهامو میسوزونه یبار اینجا گفتند یه شامپویی بعدش میزنی احیا میشه یادم رفته

آره تقریبا همون که گفتید از ریشه تا یک وجب سیاهه ولی دکلره دلم میخاد اونم موهامو میسوزونه یبار اینج ...

ببین عزیزم تجربه من میگه هر شامپویی هم بزنی، دکلره تا حد زیادی کار خودشو میکنه

آره تقریبا همون که گفتید از ریشه تا یک وجب سیاهه ولی دکلره دلم میخاد اونم موهامو میسوزونه یبار اینج ...

برای امضات هم دعا کردم و هم صلوات فرستادم عزیزم. خدا به زودی سلامتی کامل به بچه ت بده ان شاءالله و همیشه شاهد خوشی و سلامتیش باشی.