2777
2789
هواوی برنامه های رایجو نداره و پوکوام بکم سنگینه اما دوربین و ... اش خوبه 

ببخشید یعنی چی برنامه نداره، اگه بخاطر وزن گوشی مشکلی نیست چون واسه گیم اینا هم پردازنده اش خوبه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
در حد ۶ تومن چه گوشی خوبه  من a22 رم ۶ خریدم راضی نیستم موقع فیلم دیدن بعضی وقتا هنگ میکنه&nbs ...

والا نمیدونم 

هر برندای گوشی ی ایرادی دارن اما تو دی جی بزن همرده و مقایسه برندای هم قبمتو میاره و نظراتم بخون بیشتر کمکت میکنت

من با a۳۱ هنگ نکرده هنوز رم ۴ ام هس 

من بین شیائومی و a۳۱ مونده بودم مال پسرخالمو برداشتم ک پوکو بود خ سنگین بود منم همش گوشی دستمه دیگه همینو گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم  هر برندای گوشی ی ایرادی دارن اما تو دی جی بزن همرده و مقایسه برندای هم قبمتو میا ...

من کلا  از یری aسامسونگ ترسیدم میگن a12a13 هم هنگ میکنن

واسه تو هنگ میکنه یا صفحه تاجش کند هست؟

ببخشید یعنی چی برنامه نداره، اگه بخاطر وزن گوشی مشکلی نیست چون واسه گیم اینا هم پردازنده اش خوبه

ینی تحریمه و از نظر دانلود اپ ب مشکل میخوری 

دوستم هواوی داره بعضی از برنامه هایی ک من داشتمو اون کلا نداشت و نمیتونستم دان کنه 

پوکوام اره فقط وزنش یکم محدودش کرده وگرنه خوبه 

من کلا  از یری aسامسونگ ترسیدم میگن a12a13 هم هنگ میکنن واسه تو هنگ میکنه یا صفحه تاجش کند هست ...

من اسفند 98 گوشیمو خریدم.. A70 دارم.. خیلی ام ازش استفاده میکنم.. بازی های سنگین و دانلود فیلم و.... تا حالا یکبارم نه هنگ کرده نه داغ کرده

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
من کلا  از یری aسامسونگ ترسیدم میگن a12a13 هم هنگ میکنن واسه تو هنگ میکنه یا صفحه تاجش کند هست ...

اگه ۱۲۸ کامل پر باشه گاهی اوقات یجاهایی هنگ میکنه اما تو حالت عادی ن

واقعا هر برندی ی ایرادی داره 

ایفون و هواوی محدودن 

سامسونگ یکم ضعیفه کلا

شیائومی ام پوکوش سنگین بود ببین ی مدل سبکشو پیدا کن بهتره ب نسبت 

واقعا  خواهر من تبلت هوای داشت همه ای برنامه ها روش نصب میشد

الان دو س ساله انگار تحریم شده منم نمیدونستم ب دوستم گفتم بیا فلان برنامه رو بریز گفت مال من هواویه نمیسا

ینی مثلا برنامه های خاص خودشو داره و نمیتونی هر اپیو راحت بریزی عین ایفون شده انگار

بازم تحقیق کن شاید برداشتن 

اگه این تحریمه مشکل نبود بهترین برند و سگ جونترین همین هواویه 

لنگشو ندیدم