2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هو آوی بشدت سگ جونه انقد با شوهرم دعوام شده پرت کردم سمت دیوار یبارم شهریمو ردشدم با شوهرم بحثم شد پرت کردم سمت در پارکینگ خونمون ولی هیچیش نشده 4 سال اینای پیش خریدم 2میلیون و 80 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

هو آوی بشدت سگ جونه انقد با شوهرم دعوام شده پرت کردم سمت دیوار یبارم شهریمو ردشدم با شوهرم بحثم شد پ ...

چه مدلی ؟ 

میگن انگار گوگل تحریمش کرده و حتی نمیتونه تو گوگل سرچ کنی و جمیل هم نداری 

واسه توهم اینطوریه؟

چه مدلی ؟  میگن انگار گوگل تحریمش کرده و حتی نمیتونه تو گوگل سرچ کنی و جمیل هم نداری  وا ...

شاید تازگیا اینطور شده نبابا من جیمیل دارم

درباره سرچ هم الان پس چطور اومدم تو سایت😂😘

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چه مدلی ؟  میگن انگار گوگل تحریمش کرده و حتی نمیتونه تو گوگل سرچ کنی و جمیل هم نداری  وا ...

7A

هنگ میکنه یا صفحه لمسش صعیف نیست؟ باتریش داغ مبکنه

بله عزیزم من زیادی ازش کار میکشم سرچ های فراوون و اینستاا رفتن بشدت داغ میکنه هنگم میکنه یسری برنامه هارو چون زیاد کوبوندمش اینور اونور