2777
2789

میشه کمی دربارش توضیح بدید؟ چ درسایی داره چیا آموزش میده 

بعد سه سال راحت میتونید شاغل بشید یا باید برید دانشکده؟ کنکور داره ایا؟ 

اگ بخوام آزاد بخونم این رشترو چون رشتم ی چی دیگس میدونم مسلما مث دوره سه ساله دبیرستان نی ولی تا چ حد آموزش میدن کلاسا؟ 

بعد چجوری میتونم وارد دانشکده اش شم؟🥲💔

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان کسی که این اشتباه رو کرده میگم نخون  هیچ بازار کاری نداشت

چرا عزیزم؟🥲 من خیلی این رشته رو دوس داشتم میخواستم برم ولی مامانم نزاش گف با معدلت من اجازه نمیدم بری هنرستان رفتم تجربی ولی هنوز ت دلمه کامپیوتر 

چطور بازار کارش این قد ضعیفه وقتی الان همه‌اش با رسانه سر و کاره؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
من دهمم جزوه هاش سیستم عامل فتوشاپ ورد ایناس

ایندت و چجور میبینی قشنگم؟

چرا عزیزم؟🥲 من خیلی این رشته رو دوس داشتم میخواستم برم ولی مامانم نزاش گف با معدلت من اجازه نمیدم ب ...

خدا مادرت رو خیر بده 

به نظرم یه رشته به درد نخوره الکی عمرمو هدر دادم 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
فتوشاپ.ورد.برنامه نویسی ک خیلی هم مهم و سخته

من 12سال پیش فارغ التحصیل شدم. مثل تو به اجبار خودم رفتم کامپیوتر درسمم عالی بود از هنرستان خوندم دانشگاهم روزانه رتبه 300کشوری اوردم شهر خودم . ولی خیلی مذخرف بود تهش .بنظرم دوستلی دیگمم تا ارشد خوندن هیچ نکردن. خیلی زود هم مطالب عوض میشه دیگه میدونی نرم افزار در حال تغییره و هی بروز میشه. برنامه نویسی رچزبان های مختلف. الان که یادم میاد اشتباه بود انتخابم

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰