2777
2789
عنوان

لکه بینی و درد پریودی قبل از موعود

1663 بازدید | 23 پست

سلام خانما 

من ده روز پیش اقدام داشتم

امشب درد پریودی دارم و لکه بینی به رنگ قهوه ای 

شش روز مونده به پریودیم 

ترشح هم کمو بیش دارم

به نظر شما باردارم ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره احتمال زیاد باشی بیشتر مواظب خودت باش تا فردا بری آزمایش حالا صبح یه بیبی چک بزار اولین نمونه صبح باشه دقیقتره ولی به بیبی چک بسنده نکن چون احتمال خطا داره آزمایش دقیقتره 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

وای منم همین اتفاق برام افتاده ولی من نزدیکیم تو روز ۲۲ سیکلم بود پریوادمم منظمه تقریبا دیروز موعدم بود دیشب تو ترشحم یک نقطه خون بود تا امروز بعد فقط لکه بود بعدم قطع شد ترشحم روشن شد تا حالا هم اینجوری نشدم 

بنظر من فک میکنم نباشی اخه پریودیت بگذره من شنفدم این علائم رو داشته باشه بارداری حالا دقیق نمیدونم ...

بچه ها فقط دوس دارم بدونم هستم یا نه اگه نباشه ناراحت نمیشم چون اولین اقدام بعد ازدواجم هست که کردم ولی مادرم مریضه میترسم حامله باشم ناراحتی بکشم بچه تو شکمم طوریش بشه😔

آره احتمال زیاد باشی بیشتر مواظب خودت باش تا فردا بری آزمایش حالا صبح یه بیبی چک بزار اولین نمونه صب ...

چن روز پیشم این دردو داشتم بی‌بی زدم منفی بود باز امشب درد گرفتتم

بچه ها فقط دوس دارم بدونم هستم یا نه اگه نباشه ناراحت نمیشم چون اولین اقدام بعد ازدواجم هست که کردم ...

تو اقدام یکم پیش میاد این اتفاقات که عقب جلو بشه آدم باید بمونی ببینی لکه بینی ادامه دار میشه یا نه