2777
2789
دختر من سینه نداره فقط نوک سینش اومده بیرون  ولی دل درد داره و میگه سینم یا قلبم درد میکنه من م ...

دختر منم فقط نوک می میش زدره بود بیرون 

ولی پریود شد 

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عکس واضح نیست میشه بگی دخترت چند سالش و سنواستخوانیش چنده

دخترم ۸ سالشه .اینجا نوشته که سن استخوانی با سن تقویمی مطابقت نداره و در حدود ۱۰ سالگی میباشد .

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
یعنی موقع پریود چند بود ببخشید تو رو خدا

خواهش میکنم

میگم که همسن دختر شما بود۱۵۲ الان سه ماه گذشته ۱۵۶تقریبی 

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !
از پارسال که هفت سالش بود سینه هاش یه مقدار جونه زد۶ بود من به همسرم گفتم ببرمیش دکتر گفت چون چاقه ا ...

نمیدونم این چه بلاییه بچه هامون گرفتارش شدن اخه بچه هفت هشت ساله جون درد و خونریزی پریودی نداره منکه دارم دق میکنم از فکرش   من خودم چارده سالم بود چقدر اذیت شدم چرا دخترم باید اینقد زود بشه

یعنی هنوز جا داره

بله سن استخوانیش مطابق با سن خودش بود 

برای دختر شما هم عکس مچ دست گرفتین؟ 

دختر من سینه نداره فقط نوک سینش اومده بیرون  ولی دل درد داره و میگه سینم یا قلبم درد میکنه من م ...

آره معمولا اول یه دونه از سینه رشد میکنه .این دختره کلاس اول که بود مامانش گفت ترشح هم داره اصلا فک نمی‌کردیم این ترشح هم نشانه بلوغ باشه.بنظرم حتما ببرش متخصص غدد چون علامش رو داره.دختر منم کلاس اوله لاغر و قد بلنده اصلا تصور بلوغش تواین سن آزار دهندس.البته دختر من رفتارش هم بچگونس

نمیدونم این چه بلاییه بچه هامون گرفتارش شدن اخه بچه هفت هشت ساله جون درد و خونریزی پریودی نداره منکه ...

دور از جون عزیزم .آره والا نمیدونم چی بگم از دیروز خودم خیلی ناراحتم تازه دیشب بردیمش که آمپولشو بزنیم پرستار میگفت نگران نباش پریود نمیشه  انقدر بچه های هفت سال .هشت میارن برای تزریق امپول هورمونی 😮😮😮

نمیدونم این چه بلاییه بچه هامون گرفتارش شدن اخه بچه هفت هشت ساله جون درد و خونریزی پریودی نداره منکه ...

حتما پیگیر باش.همین تغذیه های ناجور هم از علل بلوغ زود رسه .معلوم نیس چی میخوریم بسکه همه چیز رو غیر طبیعی کردن

برای دختر من سنش ۱۱ سال و سه ماه سن استخوانی ۱۱ سال

پس سنشو  کمتر نشون میده تو عکس نگران نباش انشالله قد میکشه