2777
2789
دختر من باید حداقلش 2سال بزنه که قدش برسه 150 . اخه میگن این امپول کم کم رشد قدی رو متوقف میکنه.. عز ...

اتفاقا دکترش گفت با نزدنش رشدش کم میشه .حالا انشالله تاثیر داشته باشه .من تا ۹ سالگی میبرمش برای تزریق ولی بعدش نه چن ماهم که طول میکشه تا پریود بشه تا انموقع نزدیکش ده سالش میشه 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
اتفاقا دکترش گفت با نزدنش رشدش کم میشه .حالا انشالله تاثیر داشته باشه .من تا ۹ سالگی میبرمش برای تزر ...

اگه بعدش ببریش باشگاه و یه سری خوراکی هارو نخوره مطمعن باش تا 2سال بعدشم پریود نمیشه منم همین کارو میکنم انشالله به نظرت همون یک سالم عوارض داره؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات بشم ممنون.. دستوراشم میگی؟؟ من ماهی یه دونه ویتامین د 50000 میدم شما انگار هزارشو روزانه میدین؟ ...

خدا نکنه گلم .اون شربت ویتامینه شبا قبل خواب یه قاشق غذاخوری میدم .کلسیم رو یه قاشق غذاخوری یه روز در میان با یه قرص ویتامین د۳ ۱۰۰۰ میدم .ببخشید گلم یادم رفت بالاتر قیمتشو بدم همسرم اینا رو ۴۰۰ یا ۵۰۰ خریده بود 

اره خیلی هم تو همین سایت علاعم دخترای مارو داشتن آمپول نزدن دوسه سال بعدش پریود شدن یه وقتایی دکترا ...

دور از جونت عزیزم 😘😘به خدا خیلیا هم دارن میزنن مشکلی پیش نیومده .دختر من کامل به سن بلوغ رسیده بود این اواخر هم ببخشبد همش میگفت مامان احساس لیزی میکنم منظورش به ترشح بود .از زمانی که آنپول رو زدیم دیگه ترشح نداره در ضمن دختر منم مشکل افسردگی و وسواس شدید داشته که خدا رو شکر الان یه مقدار بهتر شده هم تحت نظره غده هم روانپزشک😔😔😔دکتر میگفت اگه این آمپولا رو نزنین وسواسش بدتر هم میشه با توجه به تغییر هورمونها

اگه بعدش ببریش باشگاه و یه سری خوراکی هارو نخوره مطمعن باش تا 2سال بعدشم پریود نمیشه منم همین کارو م ...

من دخترمو گذاشتم باشگاه ولی خوراکیای کارخونه ای زیاد میخوره 😨😨😨عوارضشم اگه در کنارش رسیدگی بشه نه بعید میدونم به دخترم لبنیات هم زیاد میدم

مرسی عزیز دلم زحمت افتادی.. با دفترچه دوستم میخرم اونا بیمه تکمیلی دارن

نه عزیزم این چه حرفیه کاری نکردم انشالله که مشکلی برای دخترامون پیش نیاد 🙏🏾🙏🏾🙏🏾🤗🤗🤗🤗

من دخترمو گذاشتم باشگاه ولی خوراکیای کارخونه ای زیاد میخوره 😨😨😨عوارضشم اگه در کنارش رسیدگی بشه نه ...

دختر منم میخوره هله هوله ولی خیلیی کمترش کرده من تو خونه بارفیکس براش نصب کردم طنابم میزنه والیبالم میبرم فوتسال هم ثبت نامش کردم... دخترت موی زاعد داره؟؟ دختر من نداره اصلاااا تنها مشکلش سن استخوانی بالاش بودو یه ذره سینه😢

سن دختر شما که خوبه دختر من تازه ۸ سالش تموم شده تمام علایم بلوغ رو داشت که بردیمش دکتر غدد یه سری آ ...

جدی میگی؟؟نه باو خیلی بچه هست که دکتر بیشتر می‌بردید خب سن بلوغ چه قدر کم شده

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣
جدی میگی؟؟نه باو خیلی بچه هست که دکتر بیشتر می‌بردید خب سن بلوغ چه قدر کم شده

اره سن بلوغم خیلی کم شده 😥😥😥خدا میدونه دلیلش به خاطر چیه نمیدونم به خاطر خورد و خوراکها هست یا چیزی دیگه نمیدونم😥😥😥

دختر منم میخوره هله هوله ولی خیلیی کمترش کرده من تو خونه بارفیکس براش نصب کردم طنابم میزنه والیبالم ...

ای جانم 😍😍😍من دخترمو کاراته گذاشتم البته بیشتر به خاطر روحیش .علایم دختر من چرب شدن موهای سرش .موهای زائدشم در اومده بود سینه هاشم که از پارسال جونه زده بود این اواخر هم ترشح 

دختر منم ترشح زرد داشت بلا دوره عزیزم ایشالله درست میشه 

انشالله توکل به خدا🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾