2777
2789
پناه برخدا ایشالله دخترامون صحیح و سالم بزرگ شن.. اره بفرست ممنون خودم که چند ساله ویتامین د بهش مید ...

باشه عزیزم الان میذارم

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
ما هیچ بیمه ای نداریم اونم مال دفترچه روستایی هستش شوهرمم بیکاره اگه بدونی با چه مکافاتی پول آمپولو ...

الهی بمیرم 😥😥نگران نباش عزیزم این دوره هم انشالله زود میگذره میره انشالله که تنشون همیشه سالم باشه😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هیچ بیمه ای نداریم اونم مال دفترچه روستایی هستش شوهرمم بیکاره اگه بدونی با چه مکافاتی پول آمپولو ...

گلم داروها رو گذاشتم فقط کلیسم و ویتامین د۳ رو یه روز در میون بدین

الهی بمیرم 😥😥نگران نباش عزیزم این دوره هم انشالله زود میگذره میره انشالله که تنشون همیشه سالم باشه ...

خدانکنه گلم بخدا حاضرم از این بدترم بشه وضع مالیمون.. فقط دخترم آسیب نبینه وامپول براش عوارضی نداشته باشه 

منم اولا اینکه از زدنش پشیمان شدم دوما گفتم 1سال بیشتر نمیزنم واقعا

نه کار خوبی کردی بالاخره زدنش تو رشدش تاثیر داره دکتر میگفت اکه قدشو برسونیم به ۱۵۰ خوبه بعدش نیازی به زدن آمپول نیست

راستی گلم قدو وزن دخترت چقد بود فراموش کردم

از زمانی که امپول رو زده دو سانت قد اضافه کرده الان قدش ۱۴۱ و وزنش ۴۵کیلو

گلم داروها رو گذاشتم فقط کلیسم و ویتامین د۳ رو یه روز در میون بدین

فدات بشم ممنون.. دستوراشم میگی؟؟ من ماهی یه دونه ویتامین د 50000 میدم شما انگار هزارشو روزانه میدین؟؟ بعد یه سوال دیگه من لبنیات زیاد بهش میدم میشه اینارم در کنارش بدم؟؟ قرص فولیک اسید هم بهش میدم دخترم فاویسم داره😓😓

خدانکنه گلم بخدا حاضرم از این بدترم بشه وضع مالیمون.. فقط دخترم آسیب نبینه وامپول براش عوارضی نداشته ...

خدا انشاللله کمکتون کنه 🙏🏾🙏🏾🙏🏾میدونم خیلی سخته ولی چاره چیه 😔😔همسرم از داروخونه که پرسیده بود میگفت تنها عوارضش نرمیه استخوانه اونم بعد چن بار زدن ولی اگه بهش برسین دچار مشکل نمیشه 

نه کار خوبی کردی بالاخره زدنش تو رشدش تاثیر داره دکتر میگفت اکه قدشو برسونیم به ۱۵۰ خوبه بعدش نیازی ...

دختر من باید حداقلش 2سال بزنه که قدش برسه 150 . اخه میگن این امپول کم کم رشد قدی رو متوقف میکنه.. عزیزم قیمت داروها چقدرن؟؟ 

ماشالله بهش چشم بد از دور باشه... دختر منم قدش 133 وزنش 33 

ماشالله به جونت عزیزم😘😘😘😘خدا گل دخترتونو  براتون نگه داره ولی من از خیلیا شنیدم با اینکه زودم پریود شدن ولی همچنان قد کشیدن ولی من ترسیدم بعدن قدش زیاد رشد نکنه 

ماشالله به جونت عزیزم😘😘😘😘خدا گل دخترتونو  براتون نگه داره ولی من از خیلیا شنیدم با اینکه زو ...

اره خیلی هم تو همین سایت علاعم دخترای مارو داشتن آمپول نزدن دوسه سال بعدش پریود شدن یه وقتایی دکترا از رو اعداد وارقام حرفی میزنن.. من قبلش نیومدم تو نی نی سایت وگرنه شروع نمیکردم واقعا دلم اشوبه تا این درمان تمام بشه من میمیرم