عزیزم دختر گل شما بلوغ زودرس نداره اصلا روی تایم خودش هست اگر زیر 8 سال علائم بلوغ داشته باشه میشه بلوغ زودرس که مطمئنا نداشته چون دوسال بعد از اولین علائم پریود اتفاق میوفته پس دختر شما حدودا 9 سالگی علائم داشته که کاملا نرمال یعنی همون موقع هم دکتر میبردی کار خاصی برات نمیکرد الان به تغذیه اش برس مکمل بده گوشت و حبوبات سبزیجات آبگوشت کله پاچه کلسیم بده و حتما ورزش های کششی انجام بده
سن دختر شما که خوبه دختر من تازه ۸ سالش تموم شده تمام علایم بلوغ رو داشت که بردیمش دکتر غدد یه سری آ ...
سلام عزیزم دختر منم 8سالو 3ماهشه دو بار براش تزریق کردیم فعلا.. ما دیفرلین میزنیم فرانسویه عضلانی ماه اول آزاد گرفتیم 1ملیونو 400 ماه دوم با بیمه 900.....شما چی میزنید براش؟
بیمه ما سلامت هست برای شما کدوم بیمس؟؟ شما ناراحت نیستی استرس نداری؟؟ من دیگه روانی شدم بخدا
بیمه تامین اجتماعی هستم البته تکمیلی .چرا خیلی ناراحتم😭😭هر بار که برای تزریق دخترمو بردم درمانگاه پرستارا میگفتن انقدر بچه های این سنی یا کمتر میارن برای تزریق معلوم نیست دلیل بلوغ زودرس چیه .فقط عزیزم این آمپولا بعدن نرمی استخوان میاره دکتر دخترم براش شربت ویتانینه و شربت کلسیم و قرص ویتامین D3 نوشته اگه خواستی از داروهاش عکس بندازم .ولی خیلی گرون بودن😔😔😔😔
برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
[QUOTE=274137719]بیمه ما سلامت هست برای شما کدوم بیمس؟؟ شما ناراحت نیستی استرس نداری؟؟ من دیگه روانی شدم بخدا در ضمن گلم من از دکترش پرسیدم که آمپولا رو تا ۹ سالگی میتونه بزنه گفت میشه ولی اگه تا ده سالگی ادامه بده بد نیست به خاطر رشدش ولی من از عوارض آمپول میترسم میخوام تا ۹ سالگی باشه دکتر میگفت اگه نخواستین ادامه بدین نگران نباشین حالا حالاه پریود نمیسه چن ماهی طول میکشه
برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
بیمه تامین اجتماعی هستم البته تکمیلی .چرا خیلی ناراحتم😭😭هر بار که برای تزریق دخترمو بردم درمانگاه ...
پناه برخدا ایشالله دخترامون صحیح و سالم بزرگ شن.. اره بفرست ممنون خودم که چند ساله ویتامین د بهش میدم الانم ماهی یه دونه میدم لبنیاتم زیاد بهش میدم هرروز ولی مکمل دیگه نگفت دکتر فقط گفت سویا نخوره زود بخابه.. راستی من دخترمو باشگاه هم میبرم که چاق نشه برای قدشم خوبه
بیمه تامین اجتماعی هستم البته تکمیلی .چرا خیلی ناراحتم😭😭هر بار که برای تزریق دخترمو بردم درمانگاه ...
ما هیچ بیمه ای نداریم اونم مال دفترچه روستایی هستش شوهرمم بیکاره اگه بدونی با چه مکافاتی پول آمپولو جور میکنم😓😓ولی بازم میگه شده لباس تنمم فروختم میخرمش