2777
2789
سن دختر شما که خوبه دختر من تازه ۸ سالش تموم شده تمام علایم بلوغ رو داشت که بردیمش دکتر غدد یه سری آ ...

عزیزم میشه علائمش رو بگین تا مطابقت بدم با خواهرم؟

با چه علائمی دکتر گفت به بلوغ رسیده؟

گفت قدش بلند میشه؟

قدش چنده الان

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
عزیزم میشه علائمش رو بگین تا مطابقت بدم با خواهرم؟ با چه علائمی دکتر گفت به بلوغ رسیده؟ گفت قدش بل ...

از پارسال سینه هاش شروع به جونه زدن کرد .موهاش مدام چرب میشد .این اواخر هم ترشح زرد داشت دکتر براش یه سری سونو و ِآزمایش و عکس از استخوان مچ دست نوشت که مشخص شد کامل به سن بلوغ رسیده سن استخوانش ۱۰ سال نشون میشد .قدشم ۱۴۰ سنشم ۸ سال .دکتر گفته اکه زود پریود بشه ممکنه قدش رشد نکنه .برای همین امپول هورمونی نوشته که هر ماه بزنه خداروشکر سه سانت قد کشیده دکتر هم میگفت تا ۱۵۰ رشد کنه نیازی نیست آمپول بزنه

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از پارسال سینه هاش شروع به جونه زدن کرد .موهاش مدام چرب میشد .این اواخر هم ترشح زرد داشت دکتر براش ی ...

ممنونم عزیزم

خواهر من ۷سال و ۹ماهشه قدش۱۳۰ تازه سینه هاش جوونه زده

شما همون موقع که سینه هاش جوونه زد بردینش دکتر یا این اواخر؟

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
دقیقا همینطوره و منی که مادر حساسی هستم مرتب از کلاس اول چشمم به سینه دخترمه 😶چون اولین نشانه بلوغ ...

خانما اصلاااا این طور نیست من ۳۹ سالمه یادمه هشت سالم بود سینه هام جوونه زد مادرم چندتا دکتر بود حتی امپول چرک خشک زدم گفتن شاید چرک کرده یادمه حدود ۱۰ سال موها ضخیم شد ولی ۱۳ سالو نیمم بود پریود شد قدمم ۱۶۸ شد‌

فقط به دخترا بگید بپرن ،پریدن صفحه های رشدو باز نگه نیواره و تحریک به رشد میکنه دایم نیپریدم دستم به لوستر بخوره‌بارفیکس میپریدم هی خودمو تاب میدادم دستام کنی دلمه میزد ولی کیف میکردم صبحا هم دو لیوان ناشتا شیر میخوردم

خانما چرا انقد استرس و ...دارید خدای ناکرده مریضی بیدرمون ندارن که.

انقدر موادغذاییمون مصنوعی و داغون شده که سن بلوغ اومده جلو اتفاقا باز دختر قدش کوتاه باشه بازم جذابیت داره ولی پسر قد کوتاه زیاد جالب نیست.

فقط بگید تا میتونن بپرن اینو از چندتا پزشک شنیدم صفحه های رشدو تحریک میکنه .

باید تو همین مرحله ببرید زمانش هم زیاد نیست

آره خیلی نگرانشم ان شاءالله میبریمش

ممنونم عزیزم خواهر من ۷سال و ۹ماهشه قدش۱۳۰ تازه سینه هاش جوونه زده شما همون موقع که سینه هاش جوونه ...

خواهش میکنم گلم .نه عزیزم یکسال پیش جونه زده بود فقط هر چقدر به همسرم میگفتم از علایم بلوغه میگفت نه به خاطر چاقیشه که سینه داره .ولی خواهرتون از الان حتما ببرین پیش متخصص غدد خواستین وقت بگیرین حتما بپرسین که برای بچه های زیر ده سال هم ویزیت میکنند یا نه .اگه تهران هستین بگم کدوم دکتر ببرین 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
خواهش میکنم گلم .نه عزیزم یکسال پیش جونه زده بود فقط هر چقدر به همسرم میگفتم از علایم بلوغه میگفت نه ...

اره امروز با بابام صحبت کردم ان شاءالله این هفته نوبت میگیریم میریم

نه عزیز تهران نیستم قربون دستت

ممنون بابت راهنماییت

نمیدونم این چه بلاییه بچه هامون گرفتارش شدن اخه بچه هفت هشت ساله جون درد و خونریزی پریودی نداره منکه ...

ببخشید دخترتون درشت هست؟

کلاس دوم یعنی ۸ سال قدش چنده؟

وزنش چطور؟