2777
2789
اره امروز با بابام صحبت کردم ان شاءالله این هفته نوبت میگیریم میریم نه عزیز تهران نیستم قربون دستت ...

خواهش میکنم گلم فقط تو رو خدا زودتر پیگیر باشین ما سه تا دونه آمپولش شده ۲ میلیون خورده ای البته ما بیمه داریم آزادش خیلی میشه. انشالله که برای خواهرتون از علائم بلوغ نباشه 🙏🙏🙏🙏

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
خواهش میکنم گلم فقط تو رو خدا زودتر پیگیر باشین ما سه تا دونه آمپولش شده ۲ میلیون خورده ای البته ما ...

اره حتما پیگیرم

بازم ممنون🥰😘

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ۸سالشه الان دوسال میشه داره امپول میزنه خودت حساب کن 

ای وای عزیزم چقدر  زود شده 😔😔😔

فکر میکنی چقدر رشد میکنه من ۱۶۱ باباش ۱۸۳

عزیزم منم دخترم بلوغ زودرس شده 

شما چه راهی پیش رفتید ؟قد کشید ؟الان چندساله و قدش چند ؟خواهش میکنم راهنماییم کن

هر تجربه ای داری به منم بگو 

دختر من چند ماه دیگه ۱۱ سالش میشه پریود هم ۹ ماه هست میشه فقط الان برای قدش نگرانم قدش الان ۱۴۹ گفتن هورمون رشد تزریق کنیم ولی آقام قبول نکرد .راهنماییم کن لطفا

سلام عزیزم خوبی امپولای دخترت رو ادامه میدی یا قط کردی؟

سلام گلم .پنج ماهی میشه که قطع کردیم .به خاطر عوارضش ترسیدیم .دکترش میگفت ادامه بدین تا قدش برسه به ۱۵۰ ولی الان قدش ۱۴۴ هست 

نگران نباش من تابستون کلاس پنجم بودم ۱۵۰ بودم 

الان قدم ۱۶۰

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
نگران نباش من تابستون کلاس پنجم بودم ۱۵۰ بودم  الان قدم ۱۶۰

قد مامانمم ۱۵۵ پدرم ۱۹۰ 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم