2777
2789
عنوان

هنوز طلاق نگرفتم خواستگار دارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 71 پست

چقدر درد کشیدی عزیزم 

چقدر ناراحت شدم برات 

چقدر درک کردم اون قسمتی ک گفتی نپرسین  چرا ,

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم دوبار تو عقد جدا شدم الانم متاهلم 

سخت نبود؟

منم همه بهم میگن طلاق بگیر ولی خیلی عاشقشم

از طرفی از طلاق و بعدش میترسم میترسم دیگه کسی نیاد باهام ازدواج کنه

الان نزدیک 3 ساله عروسی کردم

مگه هر کی خواستگاری کنه تو زود باید بگی بعله... عزیزم احتمالا درمورد قبلی ها هم همینطور سریع بله گف ...

عجب....

چقدر گاهی بی رحم میشیم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مگه من گفتم می خوام قبول کنم؟

آخه میگی دنیا عجله داره زود بدبختم کنه...

دنیا که جای شما تصمیم گیرند ه نیست  شما مختار آفریده شدی پس به زمین وزمان وبخت واقبال و دنیا چکار داری

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!