پنج روز مونده ب موعدم، این ماه از روز سوم پری لنتروزول خوردم ، هاله رو میبینید؟ ممکنه کاذب باشه؟
کنتراست دادم ک تو عکس یکم معلومتر بشه.
جایی ایستاده ام که کسی جز من نمیتوانست بایستد. #با_افتخار_مادرم #طرفدار_چند_فرزندی ♡تا روی زمین کودکی هست نباید دست از امیدوار بودن کشید دنیارو جای بهتری کنیم...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با کنتراست اینه ممکنه منفی باشه چون هاله ش خیلی محوه
جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیهکننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران. @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
عزيزم منم هاله مينداخت هر دو بارداري سري اين يكي ك هفت روز زودتر هاله مينداخت هر چي ميرفتم جل ...
خدا از دهنت بشنوهههههه
جایی ایستاده ام که کسی جز من نمیتوانست بایستد. #با_افتخار_مادرم #طرفدار_چند_فرزندی ♡تا روی زمین کودکی هست نباید دست از امیدوار بودن کشید دنیارو جای بهتری کنیم...
با کنتراست اینه ممکنه منفی باشه چون هاله ش خیلی محوه
ممکنه... آخه پنج روز مونده ب موعد
جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیهکننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران. @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf