2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه تزریق ژل لب دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3486 بازدید | 26 پست

اتفاقا با اینکه روز اول اصلا بزرگ نشده تازه این همش می‌ره هیچیش نمی‌مونه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله شوهرم خیلی عصبانیه از طرفی واقعا هم بزرگ شده هم میگم کاش نیم سی سی زده بودم 

به نظرم اندازس اما بازم سلیقه شماست . نه گلم بعدش زیاد می‌خوابه ترمیم برو وقتی خوابید اونجوری که دوست داشتی بده برات بزنن

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫

میشه بگی چجوریه

ینی بعد چند وقت باید تخلیش کرد؟

اصلا تخلیه میکنن یا میمونه تا هروقت خواستیم

ترمیمم داره؟

قیمت هرسی سی و چقد گرفت؟

واینکه درد نداره؟؟

من گیخوام برای عید بزنم ولی این سوالا برام میش اومد گفتم از شما بپرسم.اولین بارمم هست میخوام انجام بدم.ممنونت میشم راهنماییم کنی😘😘😘

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
میشه بگی چجوریه ینی بعد چند وقت باید تخلیش کرد؟ اصلا تخلیه میکنن یا میمونه تا هروقت خواستیم ترمیم ...

تخلیه نمیخواد خودش جذب میشه تا بعد ی سال یکمش میمونه

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊

لبت الان خيلي خوب شده

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕