2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه تزریق ژل لب دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3486 بازدید | 26 پست

اتفاقا با اینکه روز اول اصلا بزرگ نشده تازه این همش می‌ره هیچیش نمی‌مونه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله شوهرم خیلی عصبانیه از طرفی واقعا هم بزرگ شده هم میگم کاش نیم سی سی زده بودم 

به نظرم اندازس اما بازم سلیقه شماست . نه گلم بعدش زیاد می‌خوابه ترمیم برو وقتی خوابید اونجوری که دوست داشتی بده برات بزنن

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫

میشه بگی چجوریه

ینی بعد چند وقت باید تخلیش کرد؟

اصلا تخلیه میکنن یا میمونه تا هروقت خواستیم

ترمیمم داره؟

قیمت هرسی سی و چقد گرفت؟

واینکه درد نداره؟؟

من گیخوام برای عید بزنم ولی این سوالا برام میش اومد گفتم از شما بپرسم.اولین بارمم هست میخوام انجام بدم.ممنونت میشم راهنماییم کنی😘😘😘

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
میشه بگی چجوریه ینی بعد چند وقت باید تخلیش کرد؟ اصلا تخلیه میکنن یا میمونه تا هروقت خواستیم ترمیم ...

تخلیه نمیخواد خودش جذب میشه تا بعد ی سال یکمش میمونه

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊

لبت الان خيلي خوب شده

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕