2777
2789
عنوان

امروز رفتم برای شکایت از همسرم

632 بازدید | 11 پست

میخوام طلاق بگیرم البته به خاطر بچه ها راضی نیستم وای خوب باید خانواده شوهرم بفهمن من هم میتونم همه اش یه دعوای الکی بینمون میشه مادرشوهرم میگه خوب پسرم بد هست مشکلی داری برو طلاق بگیر و شوهرم هم میگه امروز مراحل اولیه رو طی کردم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من و همسرم چندین سال با هم دوست بودیم و خیلی سخت عاشق هم بودیم و به هم رسیدیم ولی دیگه نمیشه همسرم خیلی زیاد عصبی میشه انگار من هیچ حقی ندارم و رفته رفته پررو تر میشه گاهی برای خونه خرید نمیکنه خیلی راحت میگه ندارم سر کار نمیره راحت میگه کار نیست 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم همش میگه باید بسازی باید کوتاه بیای انگار شوهرم بچه هست و من باید باهاش مدارا کنم

موفق باشی. ایشالله آدم بشن

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

برو جلو اصلن پشت سرتم‌نگا‌نکن

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
شغل و سن همسرتون چیه عزیزم خودت سر کار نمیری میشه از تجربیات دوستی و سن اشنایی و.. هم بگی بیشتر د ...

همسرم۳۱ من خودم هم تقریبا شاغلم خیلی فرق کرده مهم ترین فرقش این هست که تو دوستی من تو اولویت بودم بعد ازدواج خانواده اش اولویتش شدن

همسرم۳۱ من خودم هم تقریبا شاغلم خیلی فرق کرده مهم ترین فرقش این هست که تو دوستی من تو اولویت بودم بع ...

منظورم اینه منبع درامد ثابت دارن همسرتون؟ شاید بیشتر مشکلتون بخاطر نداشتن شغل ثابتشه

خودتون چندسالتون بود دوست شدین چند سالگی ازدواج؟

منظورم اینه منبع درامد ثابت دارن همسرتون؟ شاید بیشتر مشکلتون بخاطر نداشتن شغل ثابتشه خودتون چندسالت ...

فعلا از بیمه بیکاری حقوق میگیره. ما تقریبا از بیست سالگی دوست بودیم. البته قبلتر از اون هم نگاه بود.حدود ۲۴ هن عقد کردیم

اشتباه خیلی بزرگی هست دوست شدن ازدواج سنتی خیلی خوبه و اینکه اولین مشکلمون خانواده اش بودن بعد هم دیگه حدود یه سال هست پر رو شده خیلی زیاد و چندین مشکل دیگه 

منظورم اینه منبع درامد ثابت دارن همسرتون؟ شاید بیشتر مشکلتون بخاطر نداشتن شغل ثابتشه خودتون چندسالت ...

تو دوران دوستی آدم بخاطر عشق رو ایرادها چشم میپوشونه و بعد این ایرادها برای خودش زندگی رو سخت میکنه.

به خدا همش آرزو میکنم کاش سنتی ازدواج میکردم و بالای ۳۰ که کانل عاقلتر میبودم.

من خیلی از همکارام بالای ۳۰ ازدواج کردن خیلی خوشبختن. هم خودشون و هم شوهراشون خیلی عاقل و پخته هستن 

تو دوران دوستی آدم بخاطر عشق رو ایرادها چشم میپوشونه و بعد این ایرادها برای خودش زندگی رو سخت میکنه. ...

من خودم سنتی ازدواج کردم ولی بیشتر از اینکه به سنتی یا دوستی معتقد باشم به این معتقدم که سن پایین برای ازدواج اشتباهه

و اینکه ازدواج از روی ظاهر و صرف دوست داشتن

چون دوست داشتن قشنگه اما زندگی با دوست داشتن نمیگذره که زندگی با کار و پول و تلاش میگذره

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟