2777
2789
عنوان

ماش پلو

127 بازدید | 4 پست

خانوما شما چطوری ماش پلو درست میکنید؟

خوشمزه میشه؟

اولین باره میخام درست کنم  

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

ماش و مرغو باهم میزارم بپزه.بعد برنجو کته میکنم توش سیب زمینی شوید زیره سیاه زردچوبه نمک روغن میریزم.ماش پخته و مرغ ریش ریشم اضافه میکنم.گاهی دوتام گوجه رنده میکنم توش.من دوست دارم خوشمزست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشو بپز  موقع آبکش برنج لا بلاش بده... همراهش من سوید هم میریزم  ما دوست داریم  ...

لازم نیست گوشت چرخ کرده یا سیب زمینی هم بریزم؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻