2777
2789
عنوان

جراحی بینی

8956 بازدید | 91 پست

سلام دوستان کسی پیش دکتر سعید حسینی عمل زیبایی بینی انجام دادن ک چطوره کارشون .هم بجنورد عمل میکنن و هم تهران

اگه کسی درباره کارشون میدونه لطفا راهنمایی کنه🙏🏻🌹

خواهرم و خواهرزادم و دوتا از دوستام اونجا عمل کردن به نظرم خیلی فانتزی میکنه

مال خواهرزادم کج بود الان یه سال رد شده هنوزم یک کوچولو کجه 

مال ابجیم هم خوب شده ولی خودش میگه راضی نیستم 

من میخوام‌عمل کنم ولی پیش اون نمیکنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من پیش دکتر علیرضا بخشایی کیا جراحی بینی کردم حدود دو سال پیش خیلی راضیم از عملم البته من کلا انحراف بینی داشتم و مجبور شدم عمل کنم ولی اگر انحراف نداشتم هیچ وقت عمل نمیکردم چون ورزشکارم و بینی طبیعی خودم ترجیح میدم 

من پیش دکتر علیرضا بخشایی کیا جراحی بینی کردم حدود دو سال پیش خیلی راضیم از عملم البته من کلا انحراف ...

منم پیش دکتر علیرضا بخشایی کیا جراحی بینی انجام دادم خیلی جراح خوبیه من یکم فقط سر نوبت گرفتن اذیت شدم خیلی دیر بهم نوبت داد البته چون جراح خوبیه خیلی سرش شلوغه 

من قراره شمال برم عمل کنم دکتر حسین فرخنده ولی اگه میخوای عمل کنی برو مشهد 

مشهد ک در مورد دکتراش تحقیق نکردم چون بهمن یا اسفند هم قصد عمل دارم خیلی وقت ندارم. ساری آقای رضا مفیدیان یا بجنورد آقای حسینی بین این دوتا موندم 

خب شما که داری تا ساری میایی بیا قاعم شهر پیش دکتر من😐

وقت دارن برای قبل عید 🙄 چون دکترایی ک اسم در آوردن و خوبن معمولا خیلی دیر وقت میدن اسمشون رو گوگل زدم نوشته بودن بابل درسته همین دکترتون بود؟

وقت دارن برای قبل عید 🙄 چون دکترایی ک اسم در آوردن و خوبن معمولا خیلی دیر وقت میدن اسمشون رو گوگل ز ...

اره مطب بابله قاعم شهر عمل داره بهترین دکتر من خیلی خیلی گشتم تا رسیدم به فرخنده یه دوست دگیهم چند روز پیش پیشش عمل کرد دست سبکی داره تا الان راضیه خیلیا هم دیده که چند سال عمل کردن بازم راصی بودن

اره مطب بابله قاعم شهر عمل داره بهترین دکتر من خیلی خیلی گشتم تا رسیدم به فرخنده یه دوست دگیهم چند ر ...

هزینه عملش حدودا چقدره؟از مفیدیان چیزی نشنیدین ک کارش چطوره این دکتر بین۱۷ تا۱۹ تومنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز