راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به نظرم عمل بینی خیلی ریسکه باید تو انتخاب دکتر سخت بگیری من نمیدونم دکترت خوبه یا نه ولی حتما تحقیق ...
چند نفر تو شهرمون عمل کردن پیشش یکیشون رو دیدم خوب بود . تو گوگل میزنم زیاد نمونه کار ازش نیست .پیج اینستاشون و دارم پست هم زیاد دارن ولی از شانس من پست هاشون برام بالا نمیاد 😑 حالا فردا با گوشی یه نفر دیگه امتحان کنم
اهان والا از من میدونی بیا فرخنده😑من خیلی گشتم هردکتری میرفتم خوب و بد داشتن ولی فرخنده هنوز یه نفر هم ندیدم ناراضی بینی رو تناسب با صورت شکل میده که بهت بیاد
دوستم رفته بود دماغا رو ببینه میگفت اونجا یه نفر هم ناراضی نبود😍
اهان والا از من میدونی بیا فرخنده😑من خیلی گشتم هردکتری میرفتم خوب و بد داشتن ولی فرخنده هنوز یه نفر ...
اینستا دارین پیج دکتری ک میخوام رو بگم ببینید نسبت ب دکتر خودتون بسنجین چطورن🙄 راضی کردن خانواده برا ساری سخت بود الان اگه بخوام بیام قائمشهر سخت تر👩🦯😂