2821
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 9314 بازدید | 91 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من الان بجنوردم آخر ماه باید برم وقت بگیرم  دوستم گفت من روزی که رفتم برای ده روز بعدش وقت ...

اگه تلفنی وقت بدن برای روز عمل خوبه چون برام رفت و آمد سخته 

نه نمیزارن باید دکتر بینی رو ببینه آزمایشاتو بدی جوابش بیاد براش 

پس برم سراغ قبلی👩‍🦯😂این دکتر عکس میفرستی اگه تایید کرد برا عمل ۳ شنبه باید اونجا باشی چهارشنبه هم عمل میکنه

پس برم سراغ قبلی👩‍🦯😂این دکتر عکس میفرستی اگه تایید کرد برا عمل ۳ شنبه باید اونجا باشی چهارشنبه هم ...

به نظرم عمل بینی خیلی ریسکه باید تو انتخاب دکتر سخت بگیری من نمیدونم دکترت خوبه یا نه ولی حتما تحقیق کن برو مطبش یه بار دماغ های عمل کرده رو ببین

به نظرم عمل بینی خیلی ریسکه باید تو انتخاب دکتر سخت بگیری من نمیدونم دکترت خوبه یا نه ولی حتما تحقیق ...

چند نفر تو شهرمون عمل کردن پیشش یکیشون رو دیدم خوب بود . تو گوگل میزنم زیاد نمونه کار ازش نیست .پیج اینستاشون و دارم پست هم زیاد دارن ولی از شانس من پست هاشون برام بالا نمیاد 😑 حالا فردا با گوشی یه نفر دیگه امتحان کنم

این ک گفتم ساری.  بجنورد ک حسینی خودتون میشناسین

اهان والا از من میدونی بیا فرخنده😑من خیلی گشتم هردکتری میرفتم خوب و بد داشتن ولی فرخنده هنوز یه نفر هم ندیدم ناراضی بینی رو تناسب با صورت شکل میده که بهت بیاد 

دوستم رفته بود دماغا رو ببینه میگفت اونجا یه نفر هم ناراضی نبود😍

اهان والا از من میدونی بیا فرخنده😑من خیلی گشتم هردکتری میرفتم خوب و بد داشتن ولی فرخنده هنوز یه نفر ...

اینستا دارین پیج دکتری ک میخوام رو بگم ببینید نسبت ب دکتر خودتون بسنجین چطورن🙄 راضی کردن خانواده برا ساری سخت بود الان اگه بخوام بیام قائمشهر سخت تر👩‍🦯😂