2777
2789

هیچوق

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار منم امتحان ریاضی داشتم دیر رسیدم تندی  رفتم نشستم ی برگه دادن نوشتمممممممم تا وقت تموم شد موقع دوره ک  مطمعن بودم بیشت میشم  دیدم اسم استادش  فرق داره  استاد من یکی دیگه بود 😂😂😂😂  

قضیه این پروفایل چیه ؟ 

خیلیارو دیدم دارن

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

واااای یادم انداختی،🤣🤣🤣

من المپیاد دانشجویی شرکت کرده بودم کلا دانشگاه از رشته ما دوتا سهمیه واسه آزمون داشت خودمو کشتم منو انتخاب کنن بعد یادم رفت برم سر جلسه 

پیام دادن بهم که آزمون چطور بود 🚶🚶

چیکار کردی بعدش

هیچی  داشتم چشمامو پر میکردم ک گریه کنم  من دانشجوی خرخونی بودم 

استادمون اومد گفت ا  دیدم دیر اومدی    نمیتونستم حرف بزنم اصلا   فهمید گفت امتحان نمیدادیم بیست بودی  ولی   اون برگه رو صحیح کرده بود  ۲۰ شده بودم! 

اون روز  روزی بود ک قرار بود رژه برن   تا مترو مجبور شدم پیاده برم ۲ ساعت پیاده راه رفتم ک برسم ب مترو