2777
2789
عنوان

روزمادر

89 بازدید | 7 پست

روز مادر نزدیکع من میخام با پس انداز خودم برای مادرم هدیه بخرم بگم پولشو بابام داده دستمون تنگه نمیتونیم برادوتا بخریم 

بهش بگم برو بااسنپ کارکن نزدیک روزمادره چیزی بخریم براشون نمیره تنبل بعدم واجب نمیبینه اما من نمیتونم برامادرم نخرم چشمش به همون روزه وبچه ها 

برای مادر شوهرم باز دختراش دست بالشون بازه هرسال بهترین براش میخرن اما من تنها دختر بزرگ مادرم هستم خواهرم که خیلی دور

دوس دلشتم برای مادرش میخریدم اما میفهمه پس اندازمو خونوادشم میفهمن میگن لزکجا داشتی 

بدکاری میکنم بنظرتون ؟

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

نه عزیزم کار بدی نمیکنی برای مادرشوهرتم‌یه بسته شکلات ببر نگو پس اندازتو وقتی خودش تنبله

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها دختر بزرگ مادرم هستم ینی چی

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
نه عزیزم کار بدی نمیکنی برای مادرشوهرتم‌یه بسته شکلات ببر نگو پس اندازتو وقتی خودش تنبله

اخه خودش میدونه من پول ندارم خب بخرم شک میکنه دیگه 

بعدم دوس ندارم عادت کنه که هرسال نبریم پارسالم ازسر باز کردیم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 
یعنی کلا دوتا دختر داره اون یکی دوره من بزرگترم ونزدیکشم

خوب میکنی گلم در حد توانت یه چیز کوچیک برای مادرت بخر ولی جوری که اختلاف نیوفته تو زندگیت همسرت شک نکنه از کجا پول آوردی خودت همسرت رو میشناسی مدیریتش کن

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده