sogand__73 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 8535 عنوان بچها من بشدت حوصلم سر رفته چکار کنم 51 بازدید | 5 پست مادرمینا دوستام کرجن من تهران نیستن که بخوام برم دارم دق میکنم ازونروزاست که اندازه شیش روز میگذره 1401/10/18 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آی_دونت_نوووو عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 271 بشین فیلم ببین ^ ای غرق در هزار غمِ بی دوا وطن💔^ آب میخورم یاد خدانور میفتم. آشپزی میکنم یاد مهرشاد میفتم. خط چشم میکشم یاد سارینا میفتم. آهنگ گوش میدم یاد نیکا میفتم. میرقصم یاد مهسا میفتم. رنگین کمون میبینم یاد کیان میفتم. بارون میبینم یاد حمیدرضا میفتم و خیلی چیزای دیگه ...! 🥲 _منتظر ناجی نباش خبری توو راه نیست!نجات دهنده خودتی خودت قهرمانی! من و تو اگه ما بشیم...بیکرانیم! ما منجیِ زمانه ایم امامِ زمانیم!✌🏿بحث_با_بیکازی_جماعت_ممنوع!😙 کاربری دوم!
آی_دونت_نوووو عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 271 هیچی نداره از گوگل منظورمه ^ ای غرق در هزار غمِ بی دوا وطن💔^ آب میخورم یاد خدانور میفتم. آشپزی میکنم یاد مهرشاد میفتم. خط چشم میکشم یاد سارینا میفتم. آهنگ گوش میدم یاد نیکا میفتم. میرقصم یاد مهسا میفتم. رنگین کمون میبینم یاد کیان میفتم. بارون میبینم یاد حمیدرضا میفتم و خیلی چیزای دیگه ...! 🥲 _منتظر ناجی نباش خبری توو راه نیست!نجات دهنده خودتی خودت قهرمانی! من و تو اگه ما بشیم...بیکرانیم! ما منجیِ زمانه ایم امامِ زمانیم!✌🏿بحث_با_بیکازی_جماعت_ممنوع!😙 کاربری دوم!
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 44998 کتاب بخون اگر اهل کتابی پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.