2777
2789
عنوان

باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 31 پست
شوهرت که اینهمه بچه دوست داره اگه دیگه باردار نشی چی

بچه داره میگه یک بچه کوچیک داره

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آزمایش چی شد؟ سونو معلومه که زوده قلب هم تشکیل میشه همون اول فقط تو سونو دیده نمی‌شود نکن این کار ...

آزمایشم مثبته

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱
دو روزه من از لحاظ جسمی زجرکش میشم اگه باردار شم بخدا😔

چراانرژی منفی میفرستی شاید اصلا اذیت نشدی اون نی نی الان تشکیل شده کاری نکن بعدآ پشیمون بشی

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

یکیم مثل من دارم التماسه خدا میکنه آزمایشش مثبت شه😞

الان کاری از دست من برمیاد؟شرایط آدما باهم  فرق داره

با این حرفا عذاب وجدان به بقیه میدین

امیدوارم به زودی زود مادر بشی

دو روزه من از لحاظ جسمی زجرکش میشم اگه باردار شم بخدا😔

والا من هم خیلیییییی بد ویارم مدام تو توالت ام هیچ قرص تهوع روم اثر نداره از حالت تهوع دچار لکه بینی شدید میشم ولی بالا میارم تو توالت میگم خدایا شکرت الهی به اونایی که میخوان ام بچه بده .

هدیه است عزیز دلم هدیه رو پس نمیفرستن که 🤩🥳

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
والا من هم خیلیییییی بد ویارم مدام تو توالت ام هیچ قرص تهوع روم اثر نداره از حالت تهوع دچار لکه بینی ...

ممنونم عزیزم یه کم آروم شدم

یه کم قبل تایپ کردن فکر کنید بد نیستا گناه سقط گردن خودت هم میفته به کنار زعفرون خورد یه بلایی سر ...

عزیزم من تجربه دارم که میگم اگه شرایطش نداره سقط کنه کاش یکی به من میگفت سقط کن چشمام و باز میکرد واقعا وقتی بچه نخوای اوردنش فقط درد و رنج برای هم مادر هم بچه

عزیزم من تجربه دارم که میگم اگه شرایطش نداره سقط کنه کاش یکی به من میگفت سقط کن چشمام و باز میکرد وا ...

زندگیش خوبه فقط ترس از ویار بزرگ کردنش داره 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم من تجربه دارم که میگم اگه شرایطش نداره سقط کنه کاش یکی به من میگفت سقط کن چشمام و باز میکرد وا ...

ولی هزاران نفر هم ناخواسته رو سقط‌نکردن و الان خیلی هم خوشحالن 

بهتره واسه بقیه نسخه نپیچی و آخرت خودت رو خراب نکنی

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ