2777
2789
عنوان

باردارم

222 بازدید | 31 پست

سلام خانوما من امروز بازم رفتم آزمایش بتا دادم و سونوی بارداری.سونو که گفت هیچی تو رحمت نیست و هنوز در حد لانه گزینیه.

دیشب خیلی گریه کردم سه روزه با شوهرم سرسنگینیم

خیلی بچه دوس داره ولی من نمیخوامش علت اصلیشم مشکلات جسمی و بدویاری و بچه کوچیک و دست تنها بودنمه.قول داد اگه قلبش تشکیل نشده باشه بزاره سقط کنم ولی میدونم بعدش بیچارم میکنه.حالا دکتر گفت تو که چیزی تو رحمت نیس حتی دارو بخوری انقباضات برا رحمه و چیزی نیس که دفع بشه صبر کن تا دو هفته دیگه.خب تا اونموقع قلبش تشکیل میشه

من خیلی حالم بده لطفا اگه کسی میخواد حرف بی ربط بزنه از تاپیک من رد شه

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان چند روزه عقب انداختي؟

با همسرت به توافق برسيد قانع كنيد همديگرو دلايلاتون رو بگيد بهمديگه

شايد شما قانع شدي

با صد فریب و حیله😈 عکسش به ماه دیدیم 🌚نقد را به نسیه دادیم 💵در تب بخواب رفتیم

آزمایش چی شد؟

سونو معلومه که زوده

قلب هم تشکیل میشه همون اول فقط تو سونو دیده نمی‌شود

نکن این کارو

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

بیارش خدا بزرگ حداقل می‌دونی ذهنت تا آخر عمر آزاد بهش فکر نمی کنی شاید خدا دلیلی داشته بهت اون بچه داده 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
یکیم مثل من دارم التماسه خدا میکنه آزمایشش مثبت شه😞

دقیقا 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
الان چند روزه عقب انداختي؟ با همسرت به توافق برسيد قانع كنيد همديگرو دلايلاتون رو بگيد بهمديگه شاي ...

دو روزه

من از لحاظ جسمی زجرکش میشم اگه باردار شم بخدا😔

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

الانم گناه داره چطور دلت میاد😔

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

زعفرون بخور ورزش کن تا سقط شه

تو گناه شون شریک نشید 

زعفرون بخور ورزش کن تا سقط شه

یه کم قبل تایپ کردن فکر کنید بد نیستا

گناه سقط گردن خودت هم میفته به کنار

زعفرون خورد یه بلایی سر بچه اومد و سقط نشد تو جواب میدی؟

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ