2777
2789
عنوان

بخشیدن خیانت

694 بازدید | 45 پست

سلام دوستان خواهشا راهنماییم کنین 

۲۰سالمه سه ساله با یکی هستم قصد ازدواج و واااقعا خیلی عاشقمه ولی تا الان چهارپنج بار در یک سال اولمون فهمیدم با رفیقاش و دوست دخترو دوستاشون رفته بیرون من نفهمیدم بعدش ی جورایی بهم گفت

چندروز پیش با رفیقش و دوست دخترشو ی دختر دیگه رفتن کافه باز من بزور فهمیدم میگه بقران عاشقتم و کار دیگه ایی نکردم توروخدا راهنمااییم کنید چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی میاد کلی منت کشی که شیطون گولم زد

بلاکش کن بخدا ارزش نداره وقتتو تلف کنی کلی کار نکرده داری که بعدا در حسرت انجام دادنشون میمونی الان که وقت داری هدف درست کن برای خودت زندگی کن بری تو خونه ی خودت دیگه فرصت نمیکنی وقتتو با این لاشیا حروم نکن منی که الان ۲۹ سالمه دو تا بچه دارم لیسانس حسابداری و والیبال حرفه ایی و کلی کار دیگه ازم برمیاد بازم پشیمونم که چرا وقتمو تلف کردم کی میخاد بچه ها از آب و گل در بیان که من دوباره مستقل بشم

بلاکش کن بخدا ارزش نداره وقتتو تلف کنی کلی کار نکرده داری که بعدا در حسرت انجام دادنشون میمونی الان ...

اجی من تا حالا از وقتی باهاشم بهش دروغ نگفتم ولی اون خیلی زیرابی رفته ولی تا میام کات کنم نمیزاره و تحدید به خودکشی خودمم خیلی وابسته شدم سه ساله باهمیم اما بهش اعتماد ندارم

اجی من تا حالا از وقتی باهاشم بهش دروغ نگفتم ولی اون خیلی زیرابی رفته ولی تا میام کات کنم نمیزاره و ...

بزار بمیره کسی که فکر خودکشیه الان خودکشی نکنه فردا می‌کنه توکل کن بخدا این کارا چیه اون دختره تاپیک گذاشته بود پسره تهدیدم میکرد اگه نیای این کار و میکنم اون کارو میکنم چهار سال همینجوری باهاش بود آخرم دختریشو گرفت رفت با دخترعموی باباش ازدواج کرد برای اینکه همیشه جلو چشاش باشه حرصش بده بعضیا مریضن و گرنه آدم عاقل و با شخصیت وقتی بهش بگی باهات حال نمیکنم اگه طرفو دوس داشته باشه می‌ره گم میشه

بزار بمیره کسی که فکر خودکشیه الان خودکشی نکنه فردا می‌کنه توکل کن بخدا این کارا چیه اون دختره تاپیک ...

بنظرت اینکه از وقتی با منه چندین بار با رفیقاشو دختر غریبه رفته بیرون خیانت محسوب نمیشه؟

بنظرت اینکه از وقتی با منه چندین بار با رفیقاشو دختر غریبه رفته بیرون خیانت محسوب نمیشه؟

به نظر خودش اگه تو این کارو بکنی خیانت محسوب نمیشه با یه پسر دیگه بری بیرون تو جمع