2777
2789
عنوان

بخشیدن خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش گفته میکشمت اون ازین که من با پسرای فامیلم برم جایی تعصب داره منم نمیکنم 

ببین تو که اینجا میبینی وضعیت خانوما رو که شوهراشون همه گوه میخورن اما حواس مرده هست که یه تار موی زنشونو غریبه نبینن چون خودشون کثافت کاری دارن فکر میکنن که ممکنه طرف مقابلشونم اینجوری بشه پس وقت خودتو برای این احمق تلف نکن

ببین تو که اینجا میبینی وضعیت خانوما رو که شوهراشون همه گوه میخورن اما حواس مرده هست که یه تار موی ز ...

بنظرت مرد پاکم وجود داره؟خسته شدم بخدا میترسم از همه چی بی اعتمادم به همه مردا

پس چرا وقتی میگم ولت کنم زار زار گریه میکنه و مدام قربون صدقه 

مریضه مریضضضضضضض وگرنه یه انسان سالم کاری نمیکنه که طرف مقابلش بهش شک کنه اگه واقعا طرفو دوس داشته باشه اون دوس ت ندارن مریضهههه حس مالکیت داره روی تو و کسایی که مثل توان تو چرا وقتی با اونی حواست هست که ناراحتش نکنی چون واقعا دوسش داری اونم می‌تونه اینجوری باشه ولی هربار یه غلطی می‌کنه و میگه ببخشید چون چون چون مریضههههههه با آدم مریض نمیتونی زندگییییی کنی 

من آیینه عبرت هستم نکن دندون خراب رو بکش بنداز دور... ی روز می فهی که خیلی دیره .. انجام هم همه بهت میگن اما می دونم تو کار خودت رو می کنی.

اگه دوستت داشته باشه ناراحتت نمیکنه

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
بنظرت مرد پاکم وجود داره؟خسته شدم بخدا میترسم از همه چی بی اعتمادم به همه مردا

اگه پاکم نباشه حداقل به روح و روان تو هم آسیب نزنه که یه عمر با شک و تردید زندگی کنی و بخاطر کاراش مدام بشینی گریه کنی و اونم بگه ببخشید البته اینجور آدما یه مدت میگن ببخشید زیادی که مچشون گرفته بشه اول کتک کاری بعدشم میگن همینی که هست میخای بخوا میخای نخوا