2777
2789
عنوان

لیفت بینی با نخ

| مشاهده متن کامل بحث + 66555 بازدید | 66 پست
لیفت با نخ خیلی درد داره. من مشکل شما رو داشتم فیلر زدم خیلی درد داشت.وقتی لیفت میکنی دیگه بعد نمیتو ...

نه اینطوری نیست من از یه متخصص پرسیدم گفت بعد چند وقت عمل موردی نداره 

دوامشم بستگی ب پولی ک میدین داره

شاید قانون دنیا همین باشد ، من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگریست
ن همون چن روز اول یکم اذیت کرد  موندگاریش هم برا من ک چهار ماه گذشته هس  ن ب پره هاشو کو ...

دردش بی حسیش خیلی زیاد بود؟

شاید قانون دنیا همین باشد ، من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگریست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من لیفت با نخ رو نمیدونم ولی یه مرکز رفتم برای لیزر موهای زائد و عااااالی بود . هم ریزش موهام تو جلسه اول ۹۰ درصد بود هم دستگاهشون فوق العاده بود . تو میدون هفت حوض هستن . اینم شمارشون 

۰۹۱۹۸۳۲۷۲۱۸ مرکز لیزر آروین

ن همون چن روز اول یکم اذیت کرد  موندگاریش هم برا من ک چهار ماه گذشته هس  ن ب پره هاشو کو ...

سلام عزیزم شما لیفت کردی هنوز موندگار هست آیا میشه بعد لیفت فیلر زد تا بهتر بشه و میشه بگید چند ماه هست این کار. رو و در کجا انجام دادید میشه اگر برتون امکان عکس الان بینیتون رو از نیمرخ بذارید ممنون میشم

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

به نظرم من برای لیفت صورت باید بری پیش یه جراح خوب.. من یه کلیپ دیدم تو اینستاگرام طرف شبیه زامبی ها شده بود چشش. کلا جراحی خیلی مصنوعی میکنه با نخ میتونید لیفت کنید طبیعی و قشنگ تره، کار کلینیک دکتر کمالی و ببینید خیلی خوبه، drkamaliclinic

هرجایی خواستید برید حتما قبلش نمونه کار ببینید

لیفت با نخ خیلی درد داره. من مشکل شما رو داشتم فیلر زدم خیلی درد داشت.وقتی لیفت میکنی دیگه بعد نمیتو ...

اصلا درد نداره با بی حسی کامل میزنن هیچی حس نمیکنی ولی تاثیری هم نداره کلا سه هفته ماندگاری داره الکی میگن دوسال من خودم زدم

سلام عزیزم شما لیفت کردی هنوز موندگار هست آیا میشه بعد لیفت فیلر زد تا بهتر بشه و میشه بگید چند ماه ...

من انجام دادم تا سه هفته اول بد نبود نه که خیلی چشمگیر باشه ولی بعدش مثل اولش شد اصلا ماندگاری نداره پیش دکتر معتبر هم انجام دادم

سلام اسی جون میخواستم در باره لیفت بینی بپرسم عزیزم هنوزم موندگاری داره؟ العان از شش ماه بیشتر شده چطور راضی هستی که منم برم خواهش میکنم جواب بده ممنون 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔