2777
2789
چرا عمل نمیکنی؟

چون مشکل زیادی نداره فقط باید یکم سر بالا باشه ارزششو نداره ب خاطر یکم سر بالا بودن این همه درد و تحمل کنم دوره نقاهتشم زیاده

از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عمل نمیکنی؟

منم به لیفت با نخ فکر میکنم عمل نمیخوام چون هم خیلی تهاجمیه و اینکه امکان دارا دچار مشکل بشیم 

دماغ من خوبه ، قوز نداره ، پهن نیست ، فقط نوکش یکم بره بالا عالی میشه مثل عملیا 

منم به لیفت با نخ فکر میکنم عمل نمیخوام چون هم خیلی تهاجمیه و اینکه امکان دارا دچار مشکل بشیم& ...

اره اگ موندگاریش بمونه خوبه میگن تا دو سال میمونه منم میخام ببینم کسی انجام داده واقعا مونده براش

لیفت با نخ خیلی درد داره. من مشکل شما رو داشتم فیلر زدم خیلی درد داشت.وقتی لیفت میکنی دیگه بعد نمیتونی عمل کنی چون بافت بینی رو از بین میبره در ضمن ماندگاری نخ ۶ ماهه

لیفت با نخ خیلی درد داره. من مشکل شما رو داشتم فیلر زدم خیلی درد داشت.وقتی لیفت میکنی دیگه بعد نمیتو ...

برای شما شیش ماه موند؟ 

چون مشکل زیادی نداره فقط باید یکم سر بالا باشه ارزششو نداره ب خاطر یکم سر بالا بودن این همه درد و تح ...

ببین من عمل کردم باز یکم نوک بینیم افتاده شده نسبت به روز اول.با نخ چطوری بینی رو نگه میدارن.مطمعن باش نتیجه ی دلخواهت رو نمیده.

عمل بینی اصلا درد نداره به طوری که دکتر داخل داروهای بعد عمل حتی مسکن تجویز نمیکنه،چرا اینو هر چی میگیم ملت باور نمیکنن!

دوره نفاهتشم دو هفته ست،زیاد نیست

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
ببین من عمل کردم باز یکم نوک بینیم افتاده شده نسبت به روز اول.با نخ چطوری بینی رو نگه میدارن.مطمعن ب ...

هزینشم زیاده اخه