mtanhaaaa مدیر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 186 عنوان لیفت بینی با نخ | مشاهده متن کامل بحث + 66501 بازدید | 66 پست سلام بچه ها کسی دماغشو لیفت کرده با نخ؟ میخام ببینم ماندگاریش تا چن وقته از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔 1401/10/18 | 08:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتشی عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 581 شما هم فیلر زدی هم با نخ لیفت کردی؟ نه عزیزم من فقط فیلر زدم. من واسه نخ رفته بودم چون دکتر گفت بعد نمیتونی عمل کنی فیلر زدم . همونجا بهم خودش هم گفت ماندگاری دوتاش ۶ ماهه
mtanhaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 186 نه عزیزم من فقط فیلر زدم. من واسه نخ رفته بودم چون دکتر گفت بعد نمیتونی عمل کنی فیلر زدم . همونجا به ... حالا از فیلر راضی هستی؟ فرمش قشنگ شده؟ چقد شد هزینت؟ از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔
آتشی عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 581 حالا از فیلر راضی هستی؟ فرمش قشنگ شده؟ چقد شد هزینت؟ هزینه دو تومن مارک دنبی زدم کمتر از یک سی سی برد ولی چون ژلاش تک سیسی بود پول باید کامل میزدم.خیلی فرق کردم کلا افتادگی رفت
خانومچه۱۲۳ عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3653 هزینه دو تومن مارک دنبی زدم کمتر از یک سی سی برد ولی چون ژلاش تک سیسی بود پول باید کامل میزدم.خیلی ... جدی افتادگی رفت؟؟ چجوری اخه
آتشی عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 581 ژل تزریق میکنن نوک بینی پهن تر میشه افتادگی برطرف میشه من بینیم کوچیک بود ولی نوک داشت همه متوجه شدن
mtanhaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 186 ژل تزریق میکنن نوک بینی پهن تر میشه افتادگی برطرف میشه من بینیم کوچیک بود ولی نوک داشت همه متوجه شدن من رفتم انجام دادم لیفت و ظاهرا ک خوبع ایشالا ک موندگاری هم داشته باشه از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔
آتشی عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 581 من رفتم انجام دادم لیفت و ظاهرا ک خوبع ایشالا ک موندگاری هم داشته باشه به سلامتی عزیزم تا ۶ ماه اکی
mtanhaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 186 ژل یا نخ نخ از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔
دخترمغرور۱۳۸۱ عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1894 من رفتم انجام دادم لیفت و ظاهرا ک خوبع ایشالا ک موندگاری هم داشته باشه اسی لیفت کردی دردنداشت
mtanhaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 186 اسی لیفت کردی دردنداشت بی حسیش ی ذره درد داشت و بعدش هم اگ دستت بش بخوره درد داره در حالت عادی ن از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔
boldstyle عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 11 بی حسیش ی ذره درد داشت و بعدش هم اگ دستت بش بخوره درد داره در حالت عادی ن سلام شما لیفت یا نخ انجام دادین بعد اگه بخواین عمل کنید مشکلی پیش نمیاد؟و اینکه هزینش چقدر شد به یکی تنه میزنی ؛ میگی ببخشید! قبول میکنه!_ به یکی تنه میزنی ؛ میگی ببخشید! میگه چیو؟؟ مگه اتفاقی افتاده؟؟«میگن خدا اینجوری میبخشه♡»
mtanhaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 186 سلام شما لیفت یا نخ انجام دادین بعد اگه بخواین عمل کنید مشکلی پیش نمیاد؟ و اینکه هزینش چقدر شد ... سلام برایه عمل نپرسیدم2500 از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔