2777
2789

مامانم  نتیجش من شدم 😍😁

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم هرکی زیاد میخونه بچش صبو  و اروم و مودب و۔۔۔میشه

نه مامانم سر داداشم قرآن زیاد میخوند تاثیری نداشت

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....

من میخوندم تا الان که ۷ ماهشه خیلی آروم بوده مث بچه هایی که اطرافم دیدم گریه ای نبوده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نه مامانم سر داداشم قرآن زیاد میخوند تاثیری نداشت

ینی بی ادبه؟

نمیدونم تو یه گروهی عضوم همه تجاربشونو میگفتن که تاثیر داره

خب فقط قران خالی خوندنم نیس کارای دیگم باید کرد

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

خواهرم زیاد میخوند پسرش خیلی اروم و زرنگه یکساله بود پوشک و ول کرد ۹ماهه بود راه افتاد خیلی زرنگه من نصف قران خوندم دخترمم شکر خدا راضیم ازش😄

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍