2777
2789
عنوان

ریزش مو

596 بازدید | 19 پست

سلام تقریبا دوساله که ریزش مو شدید دارم و کلا از موهام یک سومشم نمونده و خیلی نازک شده دستمو لای موهام میبرم  کلی مو رو دستم میاد دکترم رفتم بم قرص بیوتینو زینگ داد با شامپو درمالیفت مخصوص موهای چرب چون موهام چربه ولی اصلا خوب نشدم و  جواب نداد.  روش گیاهی ام امتحان کردم .تخم مرغم زدم .دیگه واقعا نگرانم ک کلا کچل بشم .می‌دونم که کمخونی دارم لطفاً راهنمایی کنین دوستان😢

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اها مرسی عزیز فقط حتما تاثیر گذاره؟

ترکیب این سه تا هم ریزش منو کم کرد نمیگم قط فقط کم ..شربت اهن می‌خوردم هر روز  و قرص ها رو یک روز درمیون ،یک روز پی فود دوتا دونه ،یک روز ریجت دایت یک دونه 

قرص آلمانی اگه اصلش پیدا نکردی بگو شماره اون آنلاین شاپ که ازش میخرم بهت بدم عزیزم مطمئنه و فیک نیست ...

من خودم از مزوتراپی میترسم .خوب شد که گفتین .ممنون میشم شماره یا آیدی آنلاین شاپم بدین امیدوارم ریزش موم قطع بشه و این قرص و شربتی که گفتین و داروخونه داره؟چون  اطلا جنسا خارجی پیدا نمیشه

من خودم از مزوتراپی میترسم .خوب شد که گفتین .ممنون میشم شماره یا آیدی آنلاین شاپم بدین امیدوارم ریزش ...

عکس دومی که فرستادم همشونو داروخونه ها دارن عزیزم ...و قیمتش هم مناسب تر ..برای ریزش مو باید خیلی صبور باشه ..شبا حمام نرو موهات چرب ریزش بیشتر میشه ،با موی خیس نخواب اصلا ،موهاتو بشین تو حمام و بشور ایستاده ریزش بیشتر میشه و تو حمام و خیس هم شونه نکن...شامپو مستقیم هم نزن حتما با یکم آب مخلوط کن که غلظتش کمتر بشه ... واقعا ریزش مو خیلی بده من ک اوایل یکسره گریه میکردم ولی از وقتی صبرم بیشتر شده خیلی بهتر شده ..استرس بدترش می‌کنه 

من از این خانوم میخرم قرص آلمانی رو ،واتساپ داره پیج هم داره ولی اینستام بالا نمیاد الان ک عکس بگیرم ...

عزیز دلمی شما همین شمارم کفایت می‌کنه تشکر حتما استفاده میکنم ببینم چی میشه

من خودم از مزوتراپی میترسم .خوب شد که گفتین .ممنون میشم شماره یا آیدی آنلاین شاپم بدین امیدوارم ریزش ...

به حرفم گوش کن تا وقتی که نشکل درونیت حل نشه هر چقدر هم که مکمل بخوری گرونترینش خوب نمیشی

عزیز دلمی شما همین شمارم کفایت می‌کنه تشکر حتما استفاده میکنم ببینم چی میشه

امیدوارم نتیجه خوبی بگیری عزیزم ..یادم رفت بپرسم مشکل تیرویید یا هورمونی ک ندارین؟ازمایش دادین ؟ آهن خونتون اگه بالاست شربت نخورین