2821
2789
عنوان

ایمپلنت

2059 بازدید | 10 پست

سلام خوبین میخوام هفت دندون ایمپلنت کنم. 

و بهم دکتر حمید رضا عرب(مشهد). معرفی کردن توسجاد 

فردا نوبت دارم برای معاینه 

کسی میشناستش کارش چطوریه 

و این که هزینه ها چطوری میگیره پولکیه یا منصف 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت تا😑😑😑😑حالا احتمالا فعلا چهار تای بالا ایمپلنت کنم بقیش بزارم بعد اخه جلو هستن و فک بالا

حالا اشکال نداره اکه از لحاظ مالی مشکلی نداری که غمی نداره..میگذاری و مشکلت حل میشه.نگران نباش.وقتی بده که نتونی پولش رو فراهم کنی مثله من

سلام ...من اصفهان رفتم دندانپزشکی هر دندان کامل ۷۷۰۰۰۰۰ تومن گفتم یه بکاره ببینم چطوره فیکسچر بعد بیست روز در امد رفتم چند تا دندانپزشگفت به ندرت درمیاد  بعد رفتم دندانپزشک گفت این باید در بیاد تا فیکسچر بذاریم  گفتم من هیچ از شما نمیخوام یعنی دیدم کارش فریب هست خدا میداند چی میگذارند در دهان مردم و پول چی میگیرند .تحقیق کن کلاهسرت نرود یا با دندان پزشک قرار داد کتبی بنویس 

...

حالا اشکال نداره اکه از لحاظ مالی مشکلی نداری که غمی نداره..میگذاری و مشکلت حل میشه.نگران نباش.وقتی ...

چذا مشکل بزرگم همینه 😓دکتر عرب دیروز گفت ۹۰میلیون میشه. فکر کننننن مغزم درد میکنه هردندون گفت ۱۴درمیاد حداقلش ..همون پیجش فقط۸تومن. روکش. چندماه بعد میزاره۶تومننننن. منم گفت شیش تا ایمپلنت داری ک این هزینشه .یکی چون استخون نداره زیرش گفت مدل دیگه درست میشه