2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجی دعاکن اگ ب صلاحمم نیست یبار دیگ بیاد تورو خدا🥺♥️کلی دعات میکنم

شوهر معتادم امشب جلو بچه دوسالم منو به کتک گرفت و از خونه زد بیرون دخترم انقدر ترسیده بود که نمیذاشت از اتاق برم بیرون چون نمیدونست پدر ش رفته انقدر حالم بد هست که دارم خفه میشم

پس رو چیزی اصرار نکن 

هرچند قبل از ازدواج انقدر دعا کردم که آدم خوب قسمتم باشه که نپرس یا انقدربدم که دعاهم به بالا نمیرسه یا اصن منو نمیبینهههه

شوهر معتادم امشب جلو بچه دوسالم منو به کتک گرفت و از خونه زد بیرون دخترم انقدر ترسیده بود که نمیذاشت ...

الهی قربونت برم من

کلی دعات میکنم ایشالله سر عقل بیاد شوهرت زندگیت درست بشه اجی🥺برامن فقط یکم لجبازه با رفتنش تنبیهم میکنه پف

عزیزدلم من همیشه میام بت سر میزنم الانم سرکارم به امید اینکه یه روزی بگی خدا صدامو شنید شوهرم ترک کرد الان خیلی خوب شده من نتونستم بمونم در خودم ندیدم من بچمو برداشتم فرار کردم شوهرم هربار قول میداد ولی نمیتونست همیشه قول یه زندگی خوب میداد بار اخر بش گفتم حق طلاق و حضانتو بده خودش راضی بود ولی مامانش نذاشت واگذارشون کردم ب خدا با زندگی منو بچم چه کردن من مستقل زندگی میکنم تو تاپیکات پست گذاشتم عزیزم فقط خودت باید خودتو نجات بدی نمیگم جدا شو هرچند پدر معتاد نبودنش بهتره برو سرکار پول جمع کن شاید یه روزی بچت بزرگتر شد خواستی بری حواست به آینده خودتو بچت باشه من نمیگم ترکش بده خودش باید بخواد شوهر من با پای خودش میرفت کمپ من تحمل این آدم برام سخت بود نتونستم بمونم دیگه خیلی جلوی خودشو میگرفت دست روم بلند نکنه ولی اخلاقش گند بود تهدیدش کردم اگه دستش بم بخوره زنگ میزنم پلیس

ولی الان خیلی آرامش دارم از خدا برای خودتو بچت آرامش میخوام

پسرم همه دنیام 😘💋💕
عزیزدلم من همیشه میام بت سر میزنم الانم سرکارم به امید اینکه یه روزی بگی خدا صدامو شنید شوهرم ترک کر ...

ممنون عزیزم.تازه پیامتو دیدم ممنون از دعاهای قشنگت.ولی متاسفانه باید بگم دعوا و درگیری پیش اومد و من اومدم خونه پدرم و قصدم جدایی هست این آقا هم دیشب قول داد که حق طلاق و تعهد ترک بهم بده صبح رفتییم محضر ولی از اونجا به وکیلش زنگ زد و پشیمون شد

شوهر منم پشیمون شد و منم افتادم تو روند جدایی

الان پشیمون نیستی؟ من خیلی از آینده و تنهایی میترسم.شما چندسالته؟ چطور طلاقت انقدر طولانی شد من اصلا اعصابشو ندارم حالم خیلی بد هست خیلی

الان پشیمون نیستی؟ من خیلی از آینده و تنهایی میترسم.شما چندسالته؟ چطور طلاقت انقدر طولانی شد من اصلا ...

نه چرا پشیمون بشم مگه جدتیی از یه معتاد که هرروز دقت میده و خودش آینه ی دقته پشیمونی داره؟ من ۹ماه خونه پدرم بودم الان با پسرم زندگی میکنم ۳۴سالمه یه زمانی از رعدوبرق میترسیدم ولی الان بارون شدید و رعدوبرق داره میاد ولی نمیترسم دیگه🥲

به دلیل تحکیم خانواده😏معتاد خانواده میدونه چیه

پسرم همه دنیام 😘💋💕
الان پشیمون نیستی؟ من خیلی از آینده و تنهایی میترسم.شما چندسالته؟ چطور طلاقت انقدر طولانی شد من اصلا ...

یه کم نگران آینده ی پسرمم قراره بدون پدر بزرگ بشه تا۷سالگی بعدشم نمیدونم میتونم بگیرمش یا نه ولی سعی خودمو میکنم با مهریه با عدم صلاحیتش با هر چی  الان ۳ونیم سالشه

گاهی بیا با هم حرف بزنیم فقط ما حرف همو میفهمیم😪

پسرم همه دنیام 😘💋💕