2777
2789
عنوان

بارداری؟؟؟؟... 🥺📿

173 بازدید | 21 پست

سلام. میشه برای باردار شدنم 5تا صلوات بفرستین!؟ 

خیلی لطف میکنید . منم براتون میفرستم.. 🥺🌈

دعام کنید... 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۱۰ فرستادم

مرسی عزیزم. انشالله به هر چی که میخواین برسین💜

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

فرستادم 

برامنم دعا کن 

منم دعات میکنم

ایشالله بزودی مادر شیم 

و کسایی ک ارزو شو دارن مادر شن

الهی امیییین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
فرستادم  برامنم دعا کن  منم دعات میکنم ایشالله بزودی مادر شیم  و کسایی ک ارزو شو ...

انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز شه ماهم جز اونا باشیم... 🥺📿

انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز شه ماهم جز اونا باشیم... 🥺📿

ایشالله

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
عزیزم من برات فرستادم انشاالله ب زودی خبر بارداریتو بیای اینجا بگی توام برای من بفرست بی زحمت واس دو ...

مرسی گلم. فرستادم انشالله هر چه سریعتر دوباره طعم مادر شدنو بچشی💜❤🥺

عزیزم ایشالله هر چه سریع تر خدا بهت یک کوچولو صحیح و سالم بده

قربونت برم عزیزم. انشالله شما هم به خواسته دلت برسی 🥺😍❤

[QUOTE=268690656]کی ایشالله خبر خوش نی نی تو بهمون میدی؟[/QUOامروز موعدمه بی بی زدم منفی شد. 🥺ولی پری نشدم هنوز