یکتا_m_v مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بارداری؟؟؟؟... 🥺📿 | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 21 پست سلام. میشه برای باردار شدنم 5تا صلوات بفرستین!؟ خیلی لطف میکنید . منم براتون میفرستم.. 🥺🌈دعام کنید... _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/10/17 | 23:10 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
infante عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 409 [QUOTE=268690656]کی ایشالله خبر خوش نی نی تو بهمون میدی؟[/QUOامروز موعدمه بی بی زدم منفی شد. 🥺ولی پ ... زود زدی عزیزم بیبی چک یک هفته بعد عقب انداختن اتفاق میفتهعجله نکن توکل کن به خدا اینشالله که چند وقت دیگ جواب مثبت میگیری
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 زود زدی عزیزم بیبی چک یک هفته بعد عقب انداختن اتفاق میفته عجله نکن توکل کن به خدا اینشالله ک ... دعا کن تا الان ک نشدم. کاش باردار باشم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
infante عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 409 دعا کن تا الان ک نشدم. کاش باردار باشم ایشالله ک هستی نبودی هم نا امید نشومنم تو همین حالتمسرچ های روزانمدل درد و علائم بارداریسر درد و بارداریدرد گرفتن انگشت کوچیکه پای چپ و بارداری 🤣😭
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ایشالله ک هستی نبودی هم نا امید نشو منم تو همین حالتم سرچ های روزانم دل درد و علائم باردار ... 🤣🤣🤣🤣عزیزممم.. انشالله بار داریم. شما چن وقته اقدامی _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
infante عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 409 🤣🤣🤣🤣عزیزممم.. انشالله بار داریم. شما چن وقته اقدامی اینشاللهاقدام خیلی دقیق و منظم دو سه ماه تنبلی تخمدان دارمقبلش رابطه پر خطر داشتم ولی خب .. دو ماهه قرص مصرف میکنم
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 اینشالله اقدام خیلی دقیق و منظم دو سه ماه تنبلی تخمدان دارم قبلش رابطه پر خطر داشتم ولی خب ... انشالله خیلی زودی مام طعم مادر شدنو میچشیم. _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
infante عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 409 انشالله خیلی زودی مام طعم مادر شدنو میچشیم. ممنون ایشالله شما هم همینطور