2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوریه؟

ی سرچی بزن عزیزم دقیقش دستت بیاد خلاصشو بگم اینه 

روز اول میوه ب جز موز

دوم سبزیجات بجز سیب زمینی 

سوم ترکیب دو روز قبل 

چهارم ۶تا موز ۳ لیوان شیر 

پنجم ۲۴۰ گرم گوشت با ۶ تا گوجه 

ششم دوباره ۲۴۰ گوشت با سبزیجات 

هفتم یک فنجان پلو با سبزیجات و اب میوه طبیعی 

کاهششم بین ۴ تا ۷ کیلوعه

تجربه روز اولمو بهتون میگم من در کل دوتا سیب و دوتا پرتقال کوچیک امروز خوردم فرررراوان اب و ۸۰ دقیقه پیاده روی 

گرسنم شد چرا دروغه اما قابل تحمله گلاب ب روتون خیلیم دستشویی رفتم خوردن اب روزانه ۸ تا ۱۲ لیوان واجبه چون اگه نخورین بدن علنا فقط اب دفع میکنه و وزن نیست پس چند روز بعدش دوباره برمیگرده 

خوب واسه دخترایی مینویسم که میخوان وزن کم کنن 

دومین روز رژیم جنرال.موتور.#  

سخت بود اینکه تو خونه همه غذای خوشمزه و سرخ کردنی بخورن و تو کاهو و هویج بخوری مسخرست دو بار رفتم پیاده روی چون اگه تو خونه میموندم صدرصد میشکستم رژیمو 

بنظرم اگر اضافه وزن بالایی ندارید اصلا نیاید سمت این رژیم روز اولش برای پاکسازی خوبه اما بالانس دیده نمیشه تو این رژیم بنظرم باید ۳ روز اخر که شامل پروتئین و برنج (که کربوهیدرات هستش ) رو با روزای اول ادغام میکردن یعنی یک روز میوه یک روز پروتئین یک روز سبزیجات یک روز پروتئین 

حقیقتا فشارش زیاده که ۴ روز لب به هیچ غذایی نزنی 

من کلی مولتی ویتامین میخورم اگر اهلش نیست یا شرایطشو ندارید که تهییه کنید  به هیچ وجه این رژیمو نگیرید 

تو تاپیکای مختلف هرکی این رژیمو گرفته وزن کم کرده منم فعلا سرش هستم میدونم وزن کم کردن پله پلش خوبه ولی باور کنید به این ۷ روز نیاز دارم 

میدونم که میدونی رژیمای خیلی محدود کننده و سریع خوب نیست 

پس آرزوی موفقیت میکنم برات ان شا الله به وزن دلخواهت برسی

مانکن های زیبا گروه قرمز --> صعود به گروه نارنجی --> صعود به گروه بنفش -->۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ : ۸۸ --> ۱۸ خرداد : ۸۴/۸ --> ۱۸ تیر : ۸۱ --> ۱۸ مرداد : ۷۹ --> ۱۸ شهریور : ۷۶/۸--> ۱۸ مهر : ۷۵ --> ۱۸ آبان : ۷۳/۵ --> ۱۸ آذر : ۷۲ --> ۱۸ دی : ۶۷ --> ۱۸ بهمن : ۶۷ --> ۱۸ اسفند : ۶۶ --> ۱۸ فروردین : ۶۸/۵ --> ۱۸ اردیبهشت : ۶۵/۴ --> ۱۸ خرداد : ۶۴ --> وزن فعلی : ۶۲