2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظار این جوابا رو نداشتم اطرافیان من که نه تنها تو دوران عقد حتی قبلش کاراشونو کردن. عقدین دیگه ...

اطرافیان منم تو عقد همش کنار همن حتی پدر مادرامونم همینجوری بودن و خانواده ها معتقد بودن خب زنوشوهرن چه اشکالی داره الا که دیگه یه ساعتم جدا نمیشن اونایی که عقدن یا خونه بابا پسرن یا خونه بابا دختر

والا هیچی تا فهمیدم ی ماه و نیمم بود جهازم اماده بود ۱۰روز بعدم عروسی کردم بعدم گفتم زود حاملع شدم خداروکر بچمم ۴۲هفتکی بدنیا اومد هیچ کس ک نکرد ولی هیچ وقت استرسو فراموش نمکنم ولی حداروکر شوهرمم خیلی حوبه 

اینو بلند بگو دوستان بشنون. اصلا خنده داره که میگن نزار دست بزنه که تکراری میشی واسش. وقتی قراره سال ...

کسی نگفته همسرش بهش دست نزنه مشخص که هم دختر و هم پسر تو دوران عقد بهم خیلی گرایش پیدا میکنن و هرکاری هم انجام میدن منظور دخول کامل هست که هرکس بنا به دلایل خودش انجام میده یا نمیده 

یبار تو عقد اونموقع من۱۵بودم، همسرم نزدیکم شد منم احمق قبول کردم حالا فقط معاشقه بودا بعد من دست زدم ...

نگاه کن راستش رو بخوایی اون شخصی رو که میگم خواهرم بود ازخدا پنهان نیست از تو چه پنهان خدا شاهده شوهرش اونقدر عذاب داد که نگو خواهر شوهرهاش هم از فرصت استفاده میکردن می رفتن جادو می نوشتن آخرش دیگه شوهرش بعداز دوسال جنگ ودعوا گلم شهریور اومد دنبال خواهرم پسر اون‌قدر به بيچاره خواهرم تیکه انداخته بود که نگو خیلی از تیکه هاش شوهرش رو از شرم وحیاش به ما نگفت چندین بار خواهر شوهرهاش تیکه انداخته بودن بابت رابطه کاملش من میگم اشتباه هست البته خدا روشکر دوهفته پیش بعد از سه سال عقد عروسی رو گرفتن رفت سر خونه زندگیش 

کسی نگفته همسرش بهش دست نزنه مشخص که هم دختر و هم پسر تو دوران عقد بهم خیلی گرایش پیدا میکنن و هرکار ...

این درسته قبول دارم .

گرگ، گرگ میزاید و گوسفند، گوسفندفقط انسان است که گاهی گرگ میزاید و گاهی گوسفند 
اطرافیان منم تو عقد همش کنار همن حتی پدر مادرامونم همینجوری بودن و خانواده ها معتقد بودن خب زنوشوهرن ...

اصلا جوابا رو خوندم از تعجب دهنم باز موند.

دقیقا همینه

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
خانوادا دختر اجازه میدن پسر بیاد خونشون؟؟ 

اره صدرصد میگن اینا دیگه زن و شوهرن چرا باید جدا بمونن قبلا مثلا بیست سال پیش اطراف ما عقد میکردن مثلا هفته ای دو شب کنار هم بودن ولی الا دیگه جدا نمیشن

یبار تو عقد اونموقع من۱۵بودم، همسرم نزدیکم شد منم احمق قبول کردم حالا فقط معاشقه بودا بعد من دست زدم ...

نگاه کن ها هنوز زنش بودی همشون لنگه هم هستن ولی خداروشکر پدرم با این همه سختی که کشید پشتیبان خواهرم بود

2790
2823
2791
2779
2792