2777
2789
عنوان

یبوست و زخم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 44 پست
سنا چند بار خوردم بدتر وابستگی میاره 

مادرشوهر من با گل محمدی خاکشیر خوب شد شب تو اب داغ میرختم درش نعلبکی میزاشتم صبح میخورد ناشتا

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاره اش ورزش منظمه.من تایمی که ورزش میکردم تصوری از یبوست نداشتم

کلا من ورزش نمیکنم از صبح که پامیشم تا شب موقع خواب فقط میشینم درس میخونم تا شب اصلا بجز سرویس از جام پا نمیشم 

خاکشیر رو شب توی اب ولرم بریز صبح ناشتا بخورش واقعا تاثیر داره

تا الان صبح ها یه ساعت میخیسوندم بعد می‌خوردم همراه آب ولرم 

امشب برا فردا آماده میکنم ببینم فرق می‌کنه 

مادرشوهر من با گل محمدی خاکشیر خوب شد شب تو اب داغ میرختم درش نعلبکی میزاشتم صبح میخورد ناشتا

شما صبح آب خاکشیر رو عوض می‌کردید بعد میخورد 

یا همون آبی که شب رو خاکشیر میریختید میخوردن؟!

شما صبح آب خاکشیر رو عوض می‌کردید بعد میخورد  یا همون آبی که شب رو خاکشیر میریختید میخوردن؟!

نه همونجوری میخورد البته چند بار میشستم بعد خیس میکردم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

اب زیاد بخور 

میوه و اب میوه

شربت خاکشیر 

انجیر خیس کن بخور 

کره و مربا

سبوس برنج دم کن هر شب یه لیوان 

سبزیجات با غذات مصرف کن

برنج زیاد نخور 

از لحظه لحظه های زندگیت نهایت لذتو ببر که دیگه تکرار نمیشه💚

عزززیزم شما خوب شدین؟ اگه آره با چی ؟ اگه قرص یا دارویی هست که موثر بوده ممنون میشم بگین ،خیلیا تو سایت میگن خیلی سال پیدرولاکس میخورن بچه هاشونم همینطور مشکلی م نداشتن ،دکتر گفته همیشگی مشکلی نداره ،حالا من هنوز نخوردم ،ولی واقعا اگه دارو باشه چرا باید همیشه کلی اب بخوریم ،من که خسته شدم ،الان شما چی میخورید ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

عزززیزم شما خوب شدین؟ اگه آره با چی ؟ اگه قرص یا دارویی هست که موثر بوده ممنون میشم بگین ،خیلیا تو س ...

من هنوزم بعضی وقتا همونجوری میشم 

میگه سبزی زیاد بخور ، شیرینی‌جات نخور ورزش کن 

البته من استرس و ناراحتی هم داشته باشم وضعم بدتر میشه 

یبوستم شدید باشه روزی یکی دو تا قرص سیلاکس میخورم با د لیوان آب

من هنوزم بعضی وقتا همونجوری میشم میگه سبزی زیاد بخور ، شیرینی‌جات نخور ورزش کن البته من استرس و نارا ...

خدا شفا بده ..میدونی من یه نصفه میخورم یوقتا اینقد که میگن وابستگی میاره،کامل نمیخورم که  اثری نداره. .این سیلاکس ترکیباتش جدیدا عوض شده ،۱ سال پیش نصفش و میخوردم اسهال میشدم ..رفتم داروخونه گشتم مثل اون پیدا نکردم ،عوض پیشرفت پسرفت میکن..قبلیا اثر بخشیش بهتر بود..ممنون جواب دادی 🙏

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑