2789
عنوان

تغییر اسم

1058 بازدید | 40 پست

راستع که تغییر اسامی مذهبی ممنوعه ؟

اینجا کسی هست اسمش مذهبی باشه ولی از اسمش خوشش نیاد و عوضش کرده باشه؟؟؟

❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!!                   خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت  🌠 🌌  به غریزت   🦋🍁 اعتماد کن🫂   و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎

من عوض کردم 

ولی فاطمه و معصومه و زهرا نبودااااا

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من عوض کردم  ولی فاطمه و معصومه و زهرا نبودااااا

چی بود؟؟

❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!!                   خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت  🌠 🌌  به غریزت   🦋🍁 اعتماد کن🫂   و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسمت چیه

نرجس 

خوشگله که

نرگس رو بیشتر دوس دارم😑💔

اره بهتره ولی جفتشم قشنگن 

از همون بچگی هیچوقت با اسمم کنار نمیومدم 

یه دوست داشتم اسمش بلقیس بود به شددددت از اسمش متنفر بود اصلا آروم و قرار نداشت تا اینکه اسمشو عوض کرد گذاشت نازنین آروم شد الان منم حس اونو دارم 

از همون بچگی هیچوقت با اسمم کنار نمیومدم  یه دوست داشتم اسمش بلقیس بود به شددددت از اسمش متنفر ...

طفلک.آخه بلقیس

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

اسمتو راحت عوض میکنن چون فاطمه و زهرا نیس

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..
طفلک.آخه بلقیس

آره بنده خدا خیلییی هم ناز بود چشماش طوسی بودن آخر خود خانوادش مجبور شدن ببرنش اسمشو عوض کنن تا خودزنی نکرده