2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 40 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسمتو راحت عوض میکنن چون فاطمه و زهرا نیس

واقعا امیدوار شدم

❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!!                   خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت  🌠 🌌  به غریزت   🦋🍁 اعتماد کن🫂   و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎

هیچوقت درک نکردم چرا اسمشونو تغییر میدن اون بخشی از هویت شما شده 

با اینکه خودم به خاطر اسمم خیلی مسخره شدم

گذاشتم به حساب بی شعوریشون چون هیچ اسمی که معنی خوب داره نازیبا نیست 🤍

کاربری دست دو نفر 🙌
خب برو بگو می خوام نرگس کنم اسممو، فکر نکنم مشکلی باشه

آخه تو خود سایت ثبت احوال خوندم عوض کردن اسامی مذهبی ممنوعه حالا اسم منم اسم مادر امام زمانه .مذهبی محسوب میشه

❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!!                   خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت  🌠 🌌  به غریزت   🦋🍁 اعتماد کن🫂   و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎
هیچوقت درک نکردم چرا اسمشونو تغییر میدن اون بخشی از هویت شما شده  با اینکه خودم به خاطر اسمم خ ...

درک نکردی چرا تغییر میدن چون اسم بد ندیدی.

الان مثال:قمرنسا😐 کوکب😐بلقیس😐قمری😐

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
آخه تو خود سایت ثبت احوال خوندم عوض کردن اسامی مذهبی ممنوعه حالا اسم منم اسم مادر امام زمانه .مذهبی ...

خب آخه می خوای نرجسو بکنی نرگس، همونه، به خاطر این گفتم، به نظرم برو مستقیم بپرس

هیچوقت درک نکردم چرا اسمشونو تغییر میدن اون بخشی از هویت شما شده  با اینکه خودم به خاطر اسمم خ ...

واقعا درک کن یسری ها مثل من تا حدودی شاید برامون عادی بشه ولی نمیتونیم باهاش بسازیم آزارمون میده

خب آخه می خوای نرجسو بکنی نرگس، همونه، به خاطر این گفتم، به نظرم برو مستقیم بپرس

آها باشه ممنون♥️💎

درک نکردی چرا تغییر میدن چون اسم بد ندیدی. الان مثال:قمرنسا😐 کوکب😐بلقیس😐قمری😐

از نظر من بد نیست هیچکدوم راستش رو بخوای 

شاید برای نوزاد سنگین باشه ولی آدم بزرگ سال باشه مشکلی نداره که بعضیها دیدم اسم خاص داشتن انقدر شخصیتهای قشنگی داشتن که همیشه اسمشون منو یاد چیزای قشنگ مینداخت

مشکل آدما اینه اصلو که‌همون رفتار و شخصیته با فرع که اسم و این چیزاست اشتباه گرفتیم

کاربری دست دو نفر 🙌
واقعا درک کن یسری ها مثل من تا حدودی شاید برامون عادی بشه ولی نمیتونیم باهاش بسازیم آزارمون میده

اسمت خیلی قشنگه نرجس 

من همیشه نرگس ها رو نرجس صدا میزدم بچه بودم 

راحتتربود واسم 

نمیدونم هرکی ی چیزی رو مخش میره دیگه من که این چیزا برام اهمیت نداره حقیقتا که نظر بقیه چی باشه از همه هم بیشتر مسخره شدم سر چیزی که دست خودم نبوده 

کاربری دست دو نفر 🙌
از نظر من بد نیست هیچکدوم راستش رو بخوای  شاید برای نوزاد سنگین باشه ولی آدم بزرگ سال باشه مشک ...

به هر حال‌‌‌‌‌،اذیت میشن بعضیا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.