2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 

چه شرایطی مجبور به ازدواجش کرده؟

درباره زخم‌های زندگیت پیش هیچ کس ناله نکن زخم به جز صاحبش واسه کسی درد نداره                                   میشه برای پزشک شدنم دعا کنی امیدوارم به هر خواسته‌ای که داری برسی💖
میخاد بره خارج 

به درد بخور‌تر از کسی که می‌خواد بره خارج، سراغ ندارم😂

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

میخاد بره خارج 

پس آره 😂

درباره زخم‌های زندگیت پیش هیچ کس ناله نکن زخم به جز صاحبش واسه کسی درد نداره                                   میشه برای پزشک شدنم دعا کنی امیدوارم به هر خواسته‌ای که داری برسی💖
ولی شرایطی داره که باید ازدواج کنه 

میتونست به یکی دیگه پیشنهاد ازدواج بده به هر حال دختر قحطی که نیس ،حتما یک حسی کشونده طرف رو ،وگرنه آدم همینجوری پیشنهاد نمی‌ده ،من خواهرم هیچ عشقی به شوهرش نداشت فقط خواست ازدواج کنه شرایطش جوری بود میخواست بره الان عاشق شوهرشه 

به خدا عشق کشکه اونایی که میگن فقط عشق ،عشق فقط دو ماه اوله،بعدش خیلی از مشکلات میشه حس نفرت،به نظرم عاقلانه باشه بهتره تا عاشقانه من خودم مجردم ولی خیلی از عشقها دیدم حتی به یکسال نکشیده از هم دلزده شدن