2777
2789
عنوان

عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 42 پست
عقدمحضر ک با پسره  ما بعد عقدم ی مجلس کوچیک میگیرن اون با پسره اگ بخواییم بله برون بزرگ بگیریم ...

خب این دیگه بستگی به رسم و رسوم هر شهر داره

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
چقد بد😑سخته ک

هرکی ب توان خودش میگیره دیگه 

عروسیم ک با پسره

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت چیه؟ یعنی کجا برگزار میشه یا خرج مراسم منظورته؟

خرج مراسم دیگه 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
من گیلانم و همه هزینه های عقد با دختره  بعضی ها لباس داماد هم درست میدونند که خودشون بگیرن

منم گیلانم

آره ما واسه شوهرم ست لباس کت و شلوار خریدیم ک سر عقد پوشید

مناسفانه سخت میگیرن

لایک نکن تو رو سر جدت قسم🙂
الان مد شده بیشتر داخل رشت البته، شب یلدا برای داماد هم کادو میگیرن یا همیشه بوده؟!

من عروس۵سال پیشم خریدم برای داماد 

رشتم 

بله برونم خانوادم خرید کردن براش 

هرکی ب توان خودش 

مثلا یلدا برای دایمم کادو نخریدن نامزدیم نخریدن کسی انتظار هم نداشت 

کادو یلدا و بله برون سلیقه ایه

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
من چن ماه پیش عقد کردم  جشن عقد ب پای دختره ولی پول محضرو باید دوماد بده نزدیک ۶۰۰ هزار تومن ...

مثلا من عقد محضری ساده میخوام بگیرم جشنی نمیخوام

یعنی پول عقد محضر با پسر باشه و خرج میوه شیرینی داخل خونمون با ماست؟

ما رسم داریم خرج عقد با دختره فک کنم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
بستگی به رسم خودتون داره ما با خانواده داماده کامل ،عروسی هم مشترک هر خانواده هزینه شام و پذیرایی مه ...

نمیدونم رسم چیه اینجا فقط ی بار ک از مامانم پرسیدم گفت با پسره

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
من عروس۵سال پیشم خریدم برای داماد  رشتم  بله برونم خانوادم خرید کردن براش  هرکی ب ...

عزیزممم چقدر عالییی کار خیلی خوبی کردید مبارکتون باشه ان شاء الله به دل خوش . 

آره خیلی قبول دارم کاملا سلیقه ای و بعضی از خانواده ها هم سخت نمیگیرند ولی خیلی خوبه احترام خانواده دختر رو چند برابر میکنه در نگاه خانواده همسر( خاله و دایی و ..)