2777
2789
عنوان

عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 42 پست
نمیدونم رسم چیه اینجا فقط ی بار ک از مامانم پرسیدم گفت با پسره

خوب دیگه رسم شما نیست پس ،حالا همه که جشن نمیگیرن خیلی‌ها فقط میرن محضر یا نهایت خونه یه میوه شیرینی میخورن ،

مثلا من عقد محضری ساده میخوام بگیرم جشنی نمیخوام یعنی پول عقد محضر با پسر باشه و خرج میوه شیرینی دا ...

آه عزیزم 

مثلا میوه شیرینی داخل جشن و بزنو بکوب و همممه چی با دختره

اما داخل محضر : عسل و شیرینی رو داماد باید بخره خونوادش

و پول محضرم باید حساب کنن

مال من اینطور بود که بعد از آرایشگاه رفتیم توو محضر و خونواده شوهرم عسلو شیرینیو خریده بودن خودشون و پول محضرم حساب کردن... بعد از خطبه یه سر اومدیم خونه مادرم و بزنو بکوب که میوه و شیرینی و شربت خریدیم

بعدشم شبش رفتیم شوهرم واسم جشن گرفت..( این جشنو در اصل باید من میگرفتم اما چون شوهرم پول عروسی نداشت ؛ منم جشن عقد رو که به پای خونوادم بود گفتم خودش بگیره به جای عروسی)

لایک نکن تو رو سر جدت قسم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این دیگه بستگی به رسم و رسوم هر شهر داره

اره

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
هرکی ب توان خودش میگیره دیگه  عروسیم ک با پسره

خیلی سخته الان بخوای ۱۰ نفر مهجون کنی خودش ۲ درمیاد 

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
بستگی به مرام و معرفت داماد داره دیگه  من بعضی از اقوامم دامادشون گفت شما خیلی هزینه کردید هزی ...

دقیقا مرام‌معرفت ک بماند جیبشم مهمه خب اگه نداشته باشه هچی نمتونه بده حتی اگه مرام‌معرفتم داشته باشه😂

خیلی سخت شده ازدواج با این گرونیا 

طلارو ک ادم جرعت نداره بره سمتش

ما نامزدی با دختره البته شام نمی‌دیم فقط میوه و شیرینی و آرایشگاه و تزیین خونه 

اینارو پسر میده ،ما راحتیم،،فقط تزئینات شب حنابندون و عروسی خونه دختر با خود دختره اگه داماد تالار نگیره

برای سلامتی پدرم دعا کنید
عزیزممم چقدر عالییی کار خیلی خوبی کردید مبارکتون باشه ان شاء الله به دل خوش .  آره خیلی قبول د ...

مرسی عزیزم اره خب هرکی هرجور داره خرج میکنه 

من حتی عروسیم نگرفتم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
خیلی سخته الان بخوای ۱۰ نفر مهجون کنی خودش ۲ درمیاد 

رسمه دیگه کاریش نمیشه کر اینجوری به دامادم فشار نمیاد

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
رسمه دیگه کاریش نمیشه کر اینجوری به دامادم فشار نمیاد

خداروشکر اونجا ب دنیا نیومدم😞توان اینو نداریم ما والا

دقیقا مرام‌معرفت ک بماند جیبشم مهمه خب اگه نداشته باشه هچی نمتونه بده حتی اگه مرام‌معرفتم داشته باشه ...

آره باهات خیلییی موافقممم ، مخصوصا حلقه که خودش به تنهایی هزینه قابل توجهیه . ولی من از طرفی خیلی دیدم و شنیدم که سر عقد داماد کلی خرج میگذاره روی سر خانواده عروس چونکه عروسی پر هزینه تره و مجبورن چندبرابر عقد ( هزینه ای که خانواده دختر کرده) هزینه کنند .

داماد ما سرعقد گفته بود عروس باید بره فلان آرایشگاه(حالا رنگ موش ۷۰۰ تومنه)فلان تالار ( ورودی هر نفر ۳۰۰ تومنه)و و و الهییییی که همه خوشبخت بشن و سفید بخت

دقیقاااااااا👌🏻عزیزممم ،ان شاء الله بجاش تمام زندگیتون سراسر از شادی و شور و شوق و جشن و حال خوب با ...

مرسی از دعای قشنگت❤️

آره باهات خیلییی موافقممم ، مخصوصا حلقه که خودش به تنهایی هزینه قابل توجهیه . ولی من از طرفی خیلی دی ...

داماد اصلا نباید نظر بده زمانی ک خانواده دختر دارن خرج میدن اون خود داماد نیی حرف متدرو خاهرو خاله فصولشه

انشاءالله