2777
2789
عنوان

عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 42 پست
نمیدونم رسم چیه اینجا فقط ی بار ک از مامانم پرسیدم گفت با پسره

خوب دیگه رسم شما نیست پس ،حالا همه که جشن نمیگیرن خیلی‌ها فقط میرن محضر یا نهایت خونه یه میوه شیرینی میخورن ،

مثلا من عقد محضری ساده میخوام بگیرم جشنی نمیخوام یعنی پول عقد محضر با پسر باشه و خرج میوه شیرینی دا ...

آه عزیزم 

مثلا میوه شیرینی داخل جشن و بزنو بکوب و همممه چی با دختره

اما داخل محضر : عسل و شیرینی رو داماد باید بخره خونوادش

و پول محضرم باید حساب کنن

مال من اینطور بود که بعد از آرایشگاه رفتیم توو محضر و خونواده شوهرم عسلو شیرینیو خریده بودن خودشون و پول محضرم حساب کردن... بعد از خطبه یه سر اومدیم خونه مادرم و بزنو بکوب که میوه و شیرینی و شربت خریدیم

بعدشم شبش رفتیم شوهرم واسم جشن گرفت..( این جشنو در اصل باید من میگرفتم اما چون شوهرم پول عروسی نداشت ؛ منم جشن عقد رو که به پای خونوادم بود گفتم خودش بگیره به جای عروسی)

لایک نکن تو رو سر جدت قسم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب این دیگه بستگی به رسم و رسوم هر شهر داره

اره

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
هرکی ب توان خودش میگیره دیگه  عروسیم ک با پسره

خیلی سخته الان بخوای ۱۰ نفر مهجون کنی خودش ۲ درمیاد 

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
بستگی به مرام و معرفت داماد داره دیگه  من بعضی از اقوامم دامادشون گفت شما خیلی هزینه کردید هزی ...

دقیقا مرام‌معرفت ک بماند جیبشم مهمه خب اگه نداشته باشه هچی نمتونه بده حتی اگه مرام‌معرفتم داشته باشه😂

خیلی سخت شده ازدواج با این گرونیا 

طلارو ک ادم جرعت نداره بره سمتش

ما نامزدی با دختره البته شام نمی‌دیم فقط میوه و شیرینی و آرایشگاه و تزیین خونه 

اینارو پسر میده ،ما راحتیم،،فقط تزئینات شب حنابندون و عروسی خونه دختر با خود دختره اگه داماد تالار نگیره

برای سلامتی پدرم دعا کنید
عزیزممم چقدر عالییی کار خیلی خوبی کردید مبارکتون باشه ان شاء الله به دل خوش .  آره خیلی قبول د ...

مرسی عزیزم اره خب هرکی هرجور داره خرج میکنه 

من حتی عروسیم نگرفتم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
خیلی سخته الان بخوای ۱۰ نفر مهجون کنی خودش ۲ درمیاد 

رسمه دیگه کاریش نمیشه کر اینجوری به دامادم فشار نمیاد

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
رسمه دیگه کاریش نمیشه کر اینجوری به دامادم فشار نمیاد

خداروشکر اونجا ب دنیا نیومدم😞توان اینو نداریم ما والا

دقیقا مرام‌معرفت ک بماند جیبشم مهمه خب اگه نداشته باشه هچی نمتونه بده حتی اگه مرام‌معرفتم داشته باشه ...

آره باهات خیلییی موافقممم ، مخصوصا حلقه که خودش به تنهایی هزینه قابل توجهیه . ولی من از طرفی خیلی دیدم و شنیدم که سر عقد داماد کلی خرج میگذاره روی سر خانواده عروس چونکه عروسی پر هزینه تره و مجبورن چندبرابر عقد ( هزینه ای که خانواده دختر کرده) هزینه کنند .

داماد ما سرعقد گفته بود عروس باید بره فلان آرایشگاه(حالا رنگ موش ۷۰۰ تومنه)فلان تالار ( ورودی هر نفر ۳۰۰ تومنه)و و و الهییییی که همه خوشبخت بشن و سفید بخت

دقیقاااااااا👌🏻عزیزممم ،ان شاء الله بجاش تمام زندگیتون سراسر از شادی و شور و شوق و جشن و حال خوب با ...

مرسی از دعای قشنگت❤️

آره باهات خیلییی موافقممم ، مخصوصا حلقه که خودش به تنهایی هزینه قابل توجهیه . ولی من از طرفی خیلی دی ...

داماد اصلا نباید نظر بده زمانی ک خانواده دختر دارن خرج میدن اون خود داماد نیی حرف متدرو خاهرو خاله فصولشه

انشاءالله