2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادربزرگ من مبتلا به آلزایمر است.می خواستم از خانم دکتر آزاده زنده باد که دکتر سالمندان و آلزایمر است تشکر کنم که خیلی به ما کمک کردند.در اپلیکیشن دکتر ساینا خانم دکتر مشاوره تلفنی دارند و حضوری هم چند مرکز ویزیت دارند.خیلی با صبر و حوصله بیماران آلزایمری ویزیت می کنند

با سلام

متاسفانه اخیرا پدرم به رحمت خداوند رفتند و مقداری قرص آلزایمر از ایشان باقی مانده است. قرص ها همگی تولید کشور آمریکا و دارای تاریخ و لیبل می باشند. ضمنا مستقیما و به راحتی قابل استعلام از داروخانه ای هستند که از آمریکا تهیه شده است. قرصها به شرح زیر هستند:

قرص اکسلون (Exelon) یا ریواستیگمین (Rivastigmine) 1.5 میلی گرم و 3 میلی گرم

قرص ممانتین (Memantine) یا ابیکسا (Ebixa) 10 میلی گرم

قرص دونپزیل (Donepezil) یا یاسنال (Yasnal) 5 میلی گرم

قرص اس سیتالوپرام (Escitalopram) 10 میلی گرم

دوستان اگر کسی تمایل به دریافت قرص ها دارند، من تهران هستم. لذا جهت صحبت در خصوص هزینه و یا هرگونه سوالی با بنده تماس بگیرند:  09122365475

سلام عزیزم شماره تلفن مطبشونو میشه بهم بدی و چجوری میشه نوبت گرفت.راهنمایی کنی ممنون میشم

سلام داخل گوگل آدرس دقیق و کاملش هست و بیمارستان روزبه تهران هم میاد دکتر مریم نوروزیان یا دکتر فاطمه محمدیان 

سلام داخل گوگل آدرس دقیق و کاملش هست و بیمارستان روزبه تهران هم میاد دکتر مریم نوروزیان یا دکتر فاطم ...

سلام و درود

میتونم بپرسم داروهایی که دکتر برای بیمار محترمتون تجویز کردن چیا بوده؟ چون ما حیلی داریم دنبال دکتر میگردیم این ور و اون ور میخوام ببینم اگه ایشونم همون داروهارو قراره بدن این همه راه نریم تا اونجا. در کنار داروها هم کار دیگه ای انجام میدادن برای بهبودی؟ ممنون میشم بهم بگین🍀